Тримають у напрузі до кінця перегляду: ТОП-5 фільмів-детективів

Тримають у напрузі до кінця перегляду: ТОП-5 фільмів-детективів

Детектив - це не просто фільм, а також й спосіб напружити мізки. Ми зібрали у добірку захоплюючі фільми-детективи із несподіваними поворотами сюжету та нашпиговані загадками. 

Зодіак

20 грудня 1968 року в невеликому містечку Вальєхо на півночі Каліфорнії відбувається жорстоке і страшне вбивство двох підлітків. Поліція проводить розслідування, але через нестачу доказів справа заходить у глухий кут. 4 липня 1969 року знову відбувається вбивство молодої дівчини. Мешканці в паніці - всі вважають, що в місті з'явився серійний вбивця. Наступного дня в газети приходить лист від якоїсь людини, яка називає себе Зодіаком, де говориться, що вбивства триватимуть. 

Фільм знятий Девідом Фінчером на основі реальних подій.

Відео дня

Пам’ятай

Леонардо Шелбі вишукано й дорого вдягнений, їздить на новенькому "Ягуарі", але проживає у дешевих мотелях. Мета його життя - знайти вбивцю дружини. Його проблема - рідка форма амнезії, втрата короткої пам'яті, пам'ятаючи все до вбивства, він не пам'ятає, що було 15 хвилин тому. 

Незвичайний фільм, який постійно тримає в напрузі.

Вбивства в Оксфорді

Кримінальний фільм про ідеальний злочин, кіноверсія роману «Непомітні вбивства», що належить Гільєрмо Мартінесу. Американський студент Мартін прилітає з Арізони в Оксфорд вивчати математичну логіку під керівництвом професора Селдома - талановитого вченого і унікального фахівця. Професор - його єдиний кумир, тому юнак щиро сподівається здобути прихильність відомого математика. На жаль, мрії хлопчика розбиваються об реальність: на лекції Селдом висміює пізнання студента, який насмілився відстоювати існування абсолютної істини.

Засмучений Мартін збирається покинути Оксфорд, проте від'їзду додому заважає сумна обставина - вбивство його квартирної господині місіс Інглтон, задушеної невідомим вбивцею. Зацікавившись розслідуванням давній друг покійної професор Селдом починає самостійні пошуки злочинця, і Мартін приєднується до нього. Дуже скоро університетські детективи розуміють, що смерть бабусі - тільки початок оксфордських злочинів.

Відмінний фільм, який допоможе цікаво провести вечір.

Прощавай, крихітко, прощавай

У передмісті Бостона без вісті пропадає чотирирічна Аманда МакКріді. Коли офіційні власті припиняють спроби знайти зниклу дівчинку, її тітка увмовляє двох приватних детективів, Патріка Кензі і Анджелу Дженнаро, почати розслідування.Спочатку вони не поспішають узятися за безнадійну справу, проте нові обставини примушують їх поставити на кон не тільки власну професійну репутацію, але і життя. Відмінний кінодетектив, режисером якого став Бен Аффлек.

Полонянки

Американський фільм "Полонянки" має гостросюжетний характер. Дії картини відбуваються в одному невеликому містечку США під назвою Броктон. В черговий День Подяки сусіди по будинку - Бірча і довіри, виявляють раптове зникнення своїх маленьких дочок. Останній раз їх бачили на вулиці, коли поруч стояв якийсь потертий фургон. За заявою переляканих батьків в поліцію, до справи підключається детектив Локі. Увечері того ж дня, поліція виявляє підозрілий фургон. Виявляється, в ньому знаходиться якийсь Алекс Джонс, який є розумово відсталим хлопцем. Підозрюваного одразу ж допитують копи, але після відпускають через відсутність доказів проти нього.  Поліція зволікає, і знавіснілий від горя батько вирішує взяти справу до своїх рук. Гостросюжетний детективний трилер, який захопить всю вашу увагу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up