У «Мамонті» – вихідні справжнього м’яса і крафтового пива

У «Мамонті» – вихідні справжнього м’яса і крафтового пива

Спробувати різні смаки крафтового пива із топ найкращих приватних пивоварень України, а також скуштувати справжнє м'ясо, яке смажить кухар із Грузії із двадцятирічним досвідом, можна буде 6-9 травня у дружній ресторації «Мамонт». Окрім того у суботу, 6 травня, та у вівторок, 9 травня, о 18.00 усі зацікавлені матимуть нагоду послухати цікаві лекції про пиво. У перший день пивовар із м. Козови Володимир Ярема розкаже про ель пиво, а у вівторок про лагер пиво розповість власник пивоварні з Великих Бірок Микола Смачило.

Упродовж чотирьох днів у дружній ресторації «Мамонт» свою продукцію представлятимуть приватні пивоварені зі Львова, Запоріжжя, Києва, Закарпаття і Тернопілля.

- Зараз є багато маленьких крафтових пивоварень, – зазначив співвласник ресторації «Мамонт», один із засновників фестивалю «Вуличний ринок» Ігор Леткий. – У нас вже четвертий рік продається пиво з Великих Бірок. Його люблять не тільки в Тернополі, а й в інших містах. Буде також львівський театр пива «Правда», київська «Лісопилка» з брендом «Варвар», закарпатський бренд «Ципа», що минулого року виграв престижну європейську номінацію і визнаний багатьма країнами. Також буде пиво із Запоріжжя та двох локальних пивоварень – із Козови та Великих Бірок.

Оскільки до пінного напою смакує м’ясо, тому на літньому майданчику ресторану нещодавно відкрили гриль-зону, де смажить лише два види м’яса – свинину і курятину. Цим займається кухар із великим досвідом роботи – Темур Фероян. Він родом із Грузії, але вже давно в Україні, тож дуже добре знає секрети приготування найсмачнішого шашлику.

Відео дня

- Якщо людям сподобаються такі вихідні, то ми їх проводитимемо щомісяця або ж раз на два тижні, – каже Ігор Леткий. – Минулого року ми проводили пікнік-дні, де був безкоштовний лимонад. Тоді готували різні ковбаски, лаваші з сиром і гриль. До речі, м’ясо буде в нас на постійній основі, а крафтове пиво – не у повному асортименті. Бо є таке, що коштує понад 200 грн. за пляшку 0,33 л. До речі, вартість бокалу крафтового пива – від 23 до 69 грн. Можна буде придбати й сувенірні пляшки, що містять 750 мл. цього напою.

Виграти шашлик та бокал пива або ж сет із курятиною, свининою та овочами-гриль можуть тернополяни, які стануть учасниками конкурсів у соцмережах з нагоди таких вихідних.

- У фейсбуці ми проводимо паралельно два конкурси, – додав Ігор Леткий. – Серед тих, хто зробить репост основної афіші нашого заходу буде розіграна порція шашлику і бокал пива. У цьому конкурсі буде декілька переможців: одні будуть визначатися за кількістю лайків під постом і буде один рандомний вибір людини. Другий конкурс проведемо серед тих, хто виставить постер вихідних справжнього м’яса і крафтового пива у себе в профілі. Серед них розіграємо сет з курятиною, свинино та овочами, приготованими на грилі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Эдуард Дубоделов

    справжнє м'ясо, яке смажить кухар із Грузії із двадцятирічним досвідом!
  • Эдуард Дубоделов

    справжнє м'ясо, яке смажить кухар із Грузії із двадцятирічним досвідом.А кухарів українців немає,хто вміє готувати мясо,(до речи печене,да в пьецу в 100 раз смачніше)чи то мода на хачів,як деканосрадза,та решта.До речи вишиванки,теж продають скрізь кітайські.
  • Эдуард Дубоделов

    Їжа на дерев'яних тацях, антисанітарія, бидло Гросуляк, почав, решта бидло продовжує.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up