Виліпити горщика чи кеца (посуд, в якому подається грузинська національна страва) і навчитися готувати пісну грузинську страву з квасолі зможуть усі, хто завітає на подвійний майстер-клас.
Його проведуть 5 березня о 12.00 у Хінкальні, що на вул. Валовій. Шеф-кухар закладу та майстер гончарної справи Руслан Друк.
– Ми задумали ціле шоу, але оскільки це перший тиждень Великого посту, то обмежились кулінарно-гончарним майстер-класом, – розповіла організатор заходу, тернопільська майстриня Оксана Чмиленко. – Кожен, хто завітає до нас, навчиться виготовляти глиняний посуд на гончарному крузі, а також готувати одну з грузинських національних страв. До речі, і посуд, і страву можна буде забрати з собою.
Вартість майстер-класу – 100 грн. Усі зацікавлені можуть звертатися в арт-крамницю «Палітра тепла», що в ТЦ «Атріум», або ж у Хінкальню на Валовій.
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 48 від 29 листопада 2023
Читати номер