У Тернополі театр актора і ляльки відкрив новий театральний сезон

У Тернополі театр актора і ляльки відкрив новий театральний сезон

Глядачам показали ексцентричну комедію «А хай то Качка копне» Марти Ґушньовської.

Це розповідь про життя – про його сенс і про те, що кожен завжди і всюди може свій сенс життя віднайти, нерідко там, де на це найменше сподіваєшся. Глядачі стали свідками розігрування веселої історії «складного» життя однієї качки. Судячи з гучних оплесків, вигуків «Браво!», щирого дитячого та дорослого сміху, нова постановка припала до смаку публіці, повідомляють на сторінці театру у соцмережі.

Відео дня

Перед виставою визначили «Щасливчиків сезону», які отримали абонемент на перегляд вистав протягом року.

Набравшись сил та творчого натхнення, лялькарі готують багато цікавого у новому сезоні. Протягом вересня та жовтня учням шкіл Тернополя та області показуватимуть вистави, які навчатимуть правил пожежної безпеки. У легкій казковій формі актори хочуть донести до юних глядачів, як потрібно поводитись з вогнем, куди потрібно звертатись у разі небезпеки, що можна, а що категорично заборонено робити.

У листопаді творчий колектив візьме участь у ІІІ етапі Всеукраїнського фестивалю-премії «GRA» з виставою «А хай то Качка копне».

У 42-му сезоні глядачі побачать свої улюблені вистави, а також переглянуть нові постановки, над якими вже розпочалась робота - «Вечеря для Тигра» за мотивами казок Дональда Біссета та інклюзивна постановка «Мауглі» за Рєдьярдом Кіплінгом.

— Любі наші друзі! Ми відпочили і з новими силами готові радувати та дивувати Вас. Приходьте до нас щосереди о 18:00 та щонеділі об 11:00, 13:30 та 15:00 год., — йдеться у повідомленні театру.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up