Як "забивати "на все і не померти передчасно: ТОП-5 книг, які допоможуть упорядкувати життя

Як "забивати "на все і не померти передчасно: ТОП-5 книг, які допоможуть упорядкувати життя
  • Мотиваційна література набуває все більшої популярності.
  • Ми підготували для вас перелік книг, які допоможуть правильно організувати час та самовдосконалитися. 
  • "20 хвилин" продовжує проект із цікавими підбірками сучасних книг, що читають у Тернополі.  
     

"Як не померти передчасно"

Майкл Грегер 

Про книгу: Страждаєте від високого тиску? Чай з гібіскусу допоможе вам краще за будь-які ліки від гіпертонії, не чинячи при цьому жодних побічних ефектів. Рак простати — спадкова хвороба у вашій родині? У такому разі відмовтеся від молока, а натомість додайте до свого раціону лляне насіння. А якщо непокоїть серцеве захворювання, переходьте на рослинну дієту. Автор книги — всесвітньовідомий популяризатор здорового харчування, доктор медицини Майкл Грегер докладно розповідає, як можна не лише запобігти більшості поширених недуг, а й побороти їх, якщо людина вже захворіла.

Відео дня

"Витончене мистецтво забивати на все"

Марк Менсон

Про книгу: Книжка допоможе формувати реалістичні очікування, конструктивно сприймати негативний досвід та цілеспрямовано діяти у складних ситуаціях, не розпорошуючись на дрібниці. Бестселер New York Times, що переконає вас: позитивного мислення може бути забагато. Книжка навчить конструктивно сприймати негативний досвід та допоможе відшукати надійне підґрунтя для щасливого життя.

"Ніколи не їжте наодинці"

Кейт Феррацці

Про книгу: Головна заповідь старого кар’єриста про зв’язки, які «вирішують усе», перетворилась на сучасний нетворкінг — мистецтво зав’язувати корисні знайомства для ефективного вирішення життєвих та бізнесових проблем. «Ніколи не їжте наодинці», — одна з порад, яку він дає у своїй книзі, що стала бестселером за версією The New York Times. Ставитися до знайомств, як до соціального капіталу, який поліпшить ваше життя, але найголовніше — будувати стосунки щирі, відверті та не боятися дати більше, ніж можеш отримати, — таке перше правило нетворкінгу.
 

"Як насолоджуватись життям і отримувати задоволення від роботи"

Дейл Карнегі

Про книгу: Ця книжка вміщує добірку розділів із двох книжок «Як здобувати друзів і впливати на людей» та «Як припинити хвилюватись і почати жити». В цій книжці обране те найважливіше, що допоможе наповнити своє життя відчуттям цілеспрямованості та гармонії, розумінням того, що власні внутрішні ресурси використовуються як найповніше. Це чудова подорож самопізнання, в якій кожен зможе знайти приховані ресурси та можливості, які зроблять життя кращим. І все, що знадобиться, це рішучість скористатися ними!

"Як упорядкувати справи. Мистецтво продуктивності без стресу"

Девід Аллен

Про книгу: У сучасному світі вчорашні методи продуктивності просто не працюють. У книзі "Як упорядкувати справи. Мистецтво продуктивності без стресу" бізнес-тренер і консультант з менеджменту Девід Аллен ділиться з проривними методами безризикової роботи. Правило Аллена просте: наша продуктивність прямо пропорційна нашій здатності розслаблятися. Тільки тоді, коли наш розум холодний а думки організовані, ми можемо досягти ефективної продуктивності і розкрити свій творчий потенціал.

Яка ваша цлюблена книга із психологічної літератури? Які ще підбірки Вам було б цікаво побачити на сайті "20 хвилин". Відповідь залишайте у коментарях.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up