Які фільми покажуть в тернопільських кінотеатрах: усі прем'єри серпня

Які фільми покажуть в тернопільських кінотеатрах: усі прем'єри серпня

У серпні в кінотеатрах країни покажуть 25 нових фільмів — три з них українські.

Про новинки прокату повідомляє kinofilms.ua.

1. Підлітки-мутанти Черепашки-ніндзя: Погром мутантів (2023) мультфільм

Прем'єра в Україні 2 серпня 2023

Улюбленці мільйонів, легендарні черепашки-ніндзя повертаються на великі екрани у новій анімаційній пригоді! Довгий час вони ховалися від навколишнього світу в міській каналізації. Проте нарешті герої вирішують піднятися нагору, щоб жити життям звичайних підлітків серед жителів Нью-Йорку. Проте зовсім скоро їм доведеться зіткнутися з могутньою армією мутантів, що загрожуватиме місту. Тож разом з новою подругою Ейпріл О’Ніл безстрашні черепашки зроблять усе, аби зупинити ворога.

Відео дня

Жанри: бойовиккомедіямультфільмпригодисімейнийфантастикафентезі
Країна: США

2. Поки смерть не розлучить нас (2023)

Прем'єра в Україні 3 серпня 2023

День весілля має бути найщасливішим для кожної жінки. Але для молодої нареченої ніч перед урочистістю стала справжнім кошмаром: колишній наречений увірвався до затишного заміського будинку, щоб її вбити, прихопивши з собою друзів-головорізів. Для нареченої ця ніч точно незабутня, якщо, звичайно, їй вдасться дожити до ранку.

Жанр: трилер
Країна: США

3. Королі репу (2021)

Прем'єра в Україні 3 серпня 2023

Сімнадцятилітній випускник сільської школи – хлопець на прізвисько Казан – понад усе мріє стати відомим репером та підкорити серце своєї дівчини Свєти. Заради своїх мрій він готовий ризикнути, але обставини спрямовують його життя у іншому напрямку.

Жанри: драмамузика
Країна: Україна

4. Мег 2: Западина (2023)

Прем'єра в Україні 3 серпня 2023

«Мег 2: Западина» – це ковток адреналіну, який чекає на нас цього літа. Продовження суперпопулярного блокбастеру 2018 року піднімає екшн вище неба та занурює у небачені глибини, які кишать мегалодонами! Пірнаймо у незвідані глибини разом із Джейсоном Стейтемом та іконою світового екшену Ву Джингом, щоб дослідити найтемніші місця світового океану. Їхня подорож перетворюється на хаос, коли мінувальна операція зловмисників загрожує зірвати їхню місію та змушує їх самих боротись за виживання. Зіткнувшись із гігантськими акулами-мегами та невтомними екозлочинцями, герої мусять випередити, перемудрувати та перевершити безжальних хижаків у гонитві наввипередки з часом.

Жанри: бойовикжахипригодитрилерфантастика
Країни: США, Китай

5. Фаранґ (2023)

Прем'єра в Україні 10 серпня 2023

Сем – зразковий ув'язнений, який старанно готується до реінтеграції в суспільство. Однак на волі минуле наздоганяє його, і нещасний випадок залишає єдиний вибір – втечу. П'ять років потому Сем починає нове життя в Таїланді. Тепер він має родину, про яку завжди мріяв. Але Наронґ, місцевий ґанґстер, змушує його знову зануритися у злочинну діяльність. І коли Сем хоче все припинити, Наронґ нападає на його сім'ю...

Жанр: бойовик
Країна: Франція

6. Вересень (2020)

Прем'єра в Україні 10 серпня 2023

Актор Микола Вересень потерпає від упередженого ставлення росіянина-режисера на знімальному майданчику. І ніби цього жаху було мало, Микола потрапляє у якісь чудернацькі ситуації. Посеред круговерті абсурду стає зрозуміло, що насправді він помер під час зйомок. Оскільки на цей момент він був в образі Івана Грозного, то чорти мають твердий намір затягти його до пекла.

Жанр: жахи
Країна: Україна

7. Наречений з all-inclusive (2023)

Прем'єра в Україні 10 серпня 2023

Він народився і провів усе своє життя у п’ятизірковому готелі, де жив за принципом «усе включено». Настав час познайомитись з реальним життям! Тож Тридан вирушає до Парижа, щоб знайти своє кохання – дівчину, яку зустрів на курорті 30 років тому.  Впевнений в своєму успіху, він розраховує на допомогу зведеного брата, який зараз тимчасово живе у квартирі їхнього батька. 

Та кому потрібен зайвий наївний родич? Тож Луї вирішує позбутись непроханого гостя і підмовляє свою коханку допомогти в цьому… 

Жанр: комедія
Країни: Франція, Бельгія

8. Побачення на Венері (2023)

Прем'єра в Україні 10 серпня 2023

18-річна Міа планує вирушити в Іспанію, де ймовірно мешкає її біологічна мама, яку дівчина хоче розшукати. Вона випадково знайомиться з юним хлопцем Кайлом, який також саме зараз шукає нові сенси. Міа пропонує йому розділити з нею подорож Європою – і Кайл погоджується.

Жанри: драмамелодрама
Країна: США

9. Ґран Туризмо (2023)

Прем'єра в Україні 10 серпня 2023

Захоплива історія за мотивами реальних подій про неймовірну жагу до перемоги! Завдяки надзвичайному ігровому таланту хлопець — фан популярної відеогри Gran Turismo Янн Марденборо — виграв серію відеозмагань та згодом став одним з навідомиших професійних автогонщиків.

Жанри: бойовикдрамапригодиспорт
Країни: США, Японія

10. Синій жук (2023)

Прем'єра в Україні 17 серпня 2023

Випускник коледжу Хайме Рейєс повертається до рідного дому, сповнений надій на майбутнє. Однак дім тепер – зовсім не те місце, яким він його пам'ятає. Поки хлопець шукає своє призначення, втручається доля. Хайме несподівано стає власником Скарабея – стародавньої реліквії іншопланетних біотехнологій. Скарабей обирає його своїм симбіотичним господарем та обдаровує неймовірним обладунком. Тепер Хайме, одягнений в обладунок, має надзвичайні та непередбачувані здібності, що назавжди змінюють його життя. Хайме стає супергероєм – Синім жуком.

Жанри: бойовикпригодитрилерфантастика
Країни: США, Мексика

11. Місія на двох (2023)

Прем'єра в Україні 17 серпня 2023

Дія стрічки відбувається в недалекому майбутньому - у світі панують нафтові війни. Спецназівці Кріс Ван Хорн (Джон Сіна) та Луо Фенг (Джекі Чан) усього за 24 години перетворилися з ворогів на напарників, яким треба перевезти групу цивільних уздовж «шосе смерті» до безпечної зони. Двом спецназівцям доведеться утриматися від бажання звести рахунки один з одним, щоб виконати свою епічну місію на двох...

Жанри: бойовиктрилер
Країни: Китай, США

12. Холлов (2021)

Прем'єра в Україні 17 серпня 2023

Жінці з ранніми ознаками хвороби Альцгеймера починають снитися усвідомлені сни та кошмари, ніби жива маріонетка Панча переселилася до неї та її родину. У міру того, як її втрата реальності та симптоми погіршуються, вона виявляє щось зловісне, що спостерігає за кожним її рухом і готує темряву, що призводить її до шаленої та жахливої конфронтації.

Жанр: жахи
Країна: Велика Британія

13. Слабачка (2022)

Прем'єра в Україні 17 серпня 2023

Сесилія — інфлюенсерка, що популяризує медитацію, та має спокійне інстаграмно-ідеальне життя. Усе перевертає раптова зустріч з подругою дитинства, яка запрошує дівчину провести вихідні у будиночку в горах. 
Все виглядає чудово, поки не виявляється, що серед гостей — дівчина, що перетворила дитинство інфлюенсерки на кошмар. 
Вже доросла булерка знову береться за своє — та, схоже, вона забула, що може статися, якщо назвати Сесилію «слабачкою».

Жанри: комедіятрилер
Країна: Австралія

14. Кудлаті перці (2023)

Прем'єра в Україні 17 серпня 2023

Чи задумувалися ви колись про що насправді думають собаки? Universal Pictures представляє відпадну комедію про собак-дружбанів. Одного разу пса на ім‘я Реджі господар виганяє з дому. Тож Реджі вирішує об’єднати сили разом з іншими кудлатими, щоб організувати план ідеальної помсти.

Жанри: комедіяпригоди
Країна: США

15. Говори до мене (2022)

Прем'єра в Україні 17 серпня 2023

Група підлітків вирішує розважитись і під час вечірки влаштовує спіритичний сеанс. Дівчина Мія намагається встановити контакт із надприродною силою, яка переслідує її після смерті матері. Але спілкування з духом перетворюється для всіх учасників сеансу на справжній кошмар.

Жанр: жахи
Країна: Австралія

16. Сірі Обличчя (2021)

Прем'єра в Україні 23 серпня 2023

В центрі сюжету – Камал, який живе з мамою і мріє стати репером, але натомість тиняється містом, підторговує наркотиками й заводить роман зі старшою за себе заміжньою жінкою. Кожен із них намагається повернути собі втрачене у буденності відчуття життя, але наростальне розчарування тільки збільшує порожнечу всередині.

«Сірі обличчя» – зухвала соціальна урбан-драма, знята за бестселером польської письменниці Дороти Масловської, яку критики називають «голосом покоління міленіалів». Дебютна повнометражна робота режисерки Александри Терпінської – місцями похмура, місцями іронічна – розповідь про відчайдушні пошуки сенсу життя та розгублених людей, засліплених неоном вивісок великого міста.

Жанри: драмамузика
Країни: Польща, Франція

17. Відплата: дорога помсти (2023)

Прем'єра в Україні 24 серпня 2023

Стрічка розповідає про керівника банку, який саме везе дітей до школи, коли отримує повідомлення про замінування його машини. Якщо зупиняться – машина вибухне.

Римейк іспанського фільму «Незнайомець» 2015 року.

Жанри: бойовиктрилер
Країна: США

18. Паця (2022) мультфільм

Прем'єра в Україні 24 серпня 2023

Головна героїня отримує на свій дев’ятий день народження порося від дідуся. Її батьки не надто зраділи такому подарунку, тож дівчинці дозволяють лишити паця лише за умови, що його дресуватимуть. Але раптом виявляється, що в дідуся з’явилися свої плани на тваринку.

Жанри: комедіямультфільмсімейний
Країни: Нідерланди, Бельгія

19. Довбуш (2023)

Прем'єра в Україні 24 серпня 2023

Карпати. Початок 18 століття. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів тікати в гори. Двоє братів, Олекса та Іван Довбуші, опиняються поза законом і стають опришками.  У пошуках помсти панам за вбивство батьків Довбушів, брати стають ворогами один одному. Один прагне грошей, другий – справедливості. Гуцули починають повстання, яке очолює Олекса. Шляхта робить усе можливе, аби знищити Довбуша. Але він їх перехитрив. І розрослася легенда про карпатського лицаря. Легенда, що надихає покоління тих, хто бореться за свободу рідної землі. Про силу і любов Олекси Довбуша, про зраду і кривду. Про те, як він жив і як обманув смерть.

Жанри: драмаісторіяпригоди
Країна: Україна

20. Остання подорож Деметри (2023)

Прем'єра в Україні 24 серпня 2023

Моторошна історія, заснована на класичному романі Брема Стокера «Дракула». «Остання подорож Деметри» розповідає жахливу історію про торгове судно «Деметра», яке було зафрахтоване для перевезення приватного вантажу — п’ятдесяти немаркованих дерев’яних ящиків — із Румунії до Лондона. Звичайна, на перший погляд, подорож перетворюється у химерне дійство, адже команду починає переслідувати невідома сутність… Коли «Деметра» нарешті прибуває до берегів Англії, від екіпажу не залишається й сліду...

Жанр: жахи
Країна: США

21. Занурення (2023)

Прем'єра в Україні 24 серпня 2023

У сестер Дрю (Софі Лоу) та Мей (Луїза Краузе) є спільне захоплення і продовж багатьох років вони присвячують цьому спільний відпочинок. Дівчата люблять занурюватися на велику глибину. Цього разу для пірнання вони обрали безлюдну бухту, віддалену від цивілізації. Сестри перебували під водою вже доволі довго, коли зі скель зрушилося каміння. Кілька валунів затискають Мей. Спроби вивільнитися виявились марні. Коли дівчата зрозуміли, що самі не впораються із ситуацією, повітря в них лишалося на 20 хвилин. Мей вмовляє сестру піднятися на поверхню та якнайшвидше привести когось на допомогу.

Жанр: трилер
Країна: Німеччина

22. Праведник 3: Остання глава (2023)

Прем'єра в Україні 31 серпня 2023

Покінчивши з роботою таємного агента Роберт Макколл продовжує відстоювати правду у повсякденному житті та захищати тих, хто цього потребує. Перебуваючи в Південній Італії він дізнається, що його друзі опинилися під впливом місцевих кримінальних авторитетів. Коли події загострюються, Маккол вирішує стати на захист справедливості вступивши в боротьбу з мафією.

Жанри: бойовиккриміналтрилер
Країна: США

23. 10 днів без мами в Куршевелі (2023)

Прем'єра в Україні 31 серпня 2023

Дружина заробляє, а я відпочиваю – так вирішив Антуан, батько чотирьох прекрасних дітей, звільняючись із роботи. Але радість його тривала недовго, адже у дітей виявився іншний, темний бік. І тепер він мріє лише про те, як скоріше звалити у відпустку до Альп. Але коли квитки вже куплені, а лижі змащені, дружину терміново викликають на роботу. Попереду в Антуана десять незабутніх днів у компанії божевільної родини.

Жанр: комедія
Країна: Франція

24. Мармадюк (2022) мультфільм

Прем'єра в Україні 31 серпня 2023

Веселий та непосидючий пес Мармадюк прославився у дуже дивний спосіб. Якось його хазяї святкували день народження їхнього сина. Мармадюку, зачиненому на другому поверсі, було дуже сумно, тож він вирішив стрибнути у басейн. Через стрибок усіх залило величезною хвилею. Це зняли на відео, яке стало вірусним. Так про пса довідався знаний майстер своєї справи, собачий тренер Гай. Він поставив собі за мету підготувати пса Мармадюка для участі у собачих змаганнях. Часу на підготовку залишається все менше, а неповороткий та невихований собака створює навколо себе дедалі більше клопотів. Добре, що є кому його підтримувати та попри все вірити у його перемогу.

Жанри: комедіямультфільмпригоди
Країна: США

25. Проклята спадщина (2023)

Прем'єра в Україні 31 серпня 2023

Жанр: жахи
Країни: США, Франція

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up