Знайомтесь: претендентки на корону “Міс RIA 2016”

Знайомтесь: претендентки на корону “Міс RIA 2016”

У фінал конкурсу краси “Міс RIA 2016”, який відбудеться 10 березня у нічному клубі Opera, увійшло 12 красунь. У цьому номері ми розкажемо про трьох учасниць - Юлію Янчинську, Мар'яну Джердж та Сюзанну Музику. 

 

Про свої мрії, хобі, секрети краси та що вони змінили б, якби стали “Міс Всесвіт”, розповідають наші конкурсантки. 

“Подобаються особистості”

19-річна Юлія Янчинська вчиться на вчителя початкових класів, у вільний час вишиває і мріє про щасливе дитинство для усіх дітей.

Відео дня

- В дитинстві мої мрії кардинально змінювалися, але бажання стати вчителькою перемогло, - розповідає Юлія. - Тому зараз здобуваю освіту вчителя початкових класів в ТНПУ. На даний момент я реалізовую себе в громадському секторі.

Дівчина близько двох років є членом громадської організації "Молодіжне об'єднання "Файне місто". Юлія займається саморозвитком, обожнює читати книги. 

- З малих років з бабусею займалася рукоділлям, - продовжує красуня. - Тому інколи беру таймаут у постійній круговерті днів та насолоджуюся спокоєм і тишою під час вишивання. 

Щоб гарно виглядати, дівчина доглядає за своїм волоссям. У її арсеналі - маски, бальзами та олійки. 

- Не вважаю, що "тонни" макіяжу в повсякденному житті є доречними, - каже Юлія Янчинська. - Ще й у моєму віці, тому використовую небагато косметики, яка підкреслює очі. 

У людях учасниця цінує щирість та відкритість, а також дівчині подобаються сильні особистості.

- Люди, які мають свою думку, бачення, але при цьому залишаються толерантними, - каже Юлія. - Перш за все мене відштовхує брехня і лицемірство. Важливо, щоб людина завжди залишалася людиною, в будь-якій ситуації. 

Якби Юля стала “Міс Всесвіт”, то знайшла б спосіб реалізувати свою мрію - щоб у всіх дітей було справжнє дитинство.

- Я вважаю, що коли в малят є справжнє веселе, безтурботне дитинство, то в майбутньому з них виростуть чудові особистості, лідери, люди, які будуть успішними, - додає дівчина. - Завжди великі надії покладають на майбутнє покоління, а в теперішній час — особливо. 

Тому дітям зараз потрібна любов і підтримка, віра в них, можливість відкривати свої таланти та дозволити бути їм важливою частинкою цього світу. 

“Ловлю кожен щасливий момент”

17-річна Мар'яна Джердж вчиться на фотографа, виступає у драмгуртках та цінує в людях відповідальність за свої слова та вчинки.

- Я сама із Бучацького району, але зараз проживаю у Тернополі. Вчусь в ТВПУ сфери послуг та туризму на фотографа, оператора, - розповідає Мар'яна. - Обрала таку професію, бо люблю фотографувати все, що мене оточує, ловити кожний щасливий момент життя. 

У дитинстві дівчина мріяла стати артисткою. Хобі красуні - виступати у драматичних гуртках. А у вільний час Мар'яна Джердж любить читати книги, гуляти, дивитись фільми, проводити час з рідними та веселитись із друзями.

- Щоб гарно виглядати, я стараюсь час від часу займатись спортом, - каже дівчина. - Роблю масаж обличчя, тіла. Приймаю розслабляючі ванни. 

В людях дівчина цінує доброту, відвертість, щирість, відповідальність за свої слова і вчинки. А відштовухує її брехня, неповага та заздрість.

- Якби я стала “Міс Всесвіт”, допомогла б маленьким дітям, які не мають батьків, знайти свою сім'ю, - додає Мар'яна. - І допомагала б хворим людям.

“Захоплююся модельним бізнесом”

16-річна Сюзанна Музика вчиться у школі, хоче бути моделлю і змінити ставлення людей до хворих дітей. 

- Я навчаюся у школі №24, захоплююся модельним бізнесом, - розповідає дівчина. - Обрала таку професію, тому що мені подобається ця сфера діяльності. Емоції, коли ти виходиш на подіум, бачиш спалахи фотокамер — це не передати словами.

Ще з раннього дитинства Сюзанна любить танцювати, співати, фотографуватися, бути в центрі уваги.

- Я дуже люблю проводити свій час із молодшим братиком, - каже Сюзанна. - Гратися з ним - це щось неймовірне. А коли в мене щось сталося, то він підходить, так ласково обіймає і каже : "Сюзяння касіва, всьо хватить грустити". Тоді просто обіймаю його і відразу забуваю про свої негаразди. 

В людях дівчина цінує добро та ченість. Красуня вважає - як ти ставишся до людей, так будуть ставитись і до тебе.

- Мене відштовхує брехня, - розповідає дівчина. - Тому що вона може завдати багато шкоди і болю. 

Якби Сюзанна стала “Міс Всесвіт”, то хотіла б змінити у людях ставлення до діток з різними хворобами.

- А саме до діток з Синдромом Дауна, тому що на своєму досвіді я бачила та чула, які люди бувають жорстокі до цих дітей, - додає учасниця. - Як батьки кажуть своїм дітям: "Не йди до нього, він дурний". Це дуже погано відображається на хворих дітках. А ці діти, яким батьки кажуть, що хворі діти дурні, виростають такими ж злими, як їхні батьки. І мене це засмучує.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Mariana Datsiuk

    СЮЗАНА МУЗИКА УДАЧІ!!! Триматиму кулаки...
  • Anonymous

    всім пофік ...
  • Жук Катя

    В той модельний бізнес стільки "красунь" лізе,  що він скоро трісне
  • Юлія

    О, а Музика вчора по сцені дупою веляла на Міс Тернопіль

    Mariana Datsiuk reply Юлія

    Значить файну дупу має незавідуй бо слюні потечуть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up