З’явилися торгові центри та елітні багатоповерхівки: як змінилася вулиця Шептицького

З’явилися торгові центри та елітні багатоповерхівки: як змінилася вулиця Шептицького

Вулиця Митрополита Шептицького названа на честь предстоятеля Української греко-католицької церкви. Тут є чимало різних магазинів, аптек та торгових центрів. Всього за кілька років тут побудували чимало нових будівель. Дивіться та порівнюйте, як змінилася ця вулиця.

Ми відтворили фото 2015 року. Хоча минуло не так багато часу, вулиця значно змінилася. Раніше тут було багато старих одноповерхових будинків. У них працювали різні магазини. Багато зникли, а на їх місці з’явилися сучасні споруди.

Зупинка громадського транспорту була в торговому приміщенні. На її місці відкрили магазин, а поруч облаштували сучасну скляну зупинку.

Відео дня

Один з будинків на початку вулиці не впізнати. Раніше там було відділення банку, а тепер – магазин подарунків та декору.

Побільшало новобудов. З’явилась елітна багатоповерхівка та торгові приміщення.  

На перехресті вулиці Шептицького та Медової раніше був МАФ, де ремонтували велосипеди. Поруч закінчували будівництво чергової будівлі.

Багато магазинів було на перехресті з вулицею Живова (нині Торговиця). Однак на місці цих будівель тепер закінчують будувати житловий комплекс.

А вам подобаються зміни? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (65)
  • Дмитро Мартиненко

    А те що в парку Шевченка будують ніхто і не згадав... Паркову зону на що перетворюєте?

    Дмитро Мартиненко reply Дмитро Мартиненко

    Мойша Чесний багато чого на відміну від тебе

    Мойша Чесний reply Дмитро Мартиненко

    ПЛЮС ТАКІ ЯК ВИ.....!!!!! ВИ В СЕБЕ ВДОМА....ВІД КОГО БЛОКУЄШ ПРОФІЛЬ....???? І ЩО ВИ МОЖЕШ ЗНАТИ І ГОВОРИТИ ПРО ТЕРНОПІЛЬ...????

    Мойша Чесний reply Дмитро Мартиненко

    Дмитро Мартиненко ЯКЩО НЕМАЄ З ЧИМ ПОРІВНЯТИ...ТО В БІЛЬШОСТІ ВИПАДКІВ ЦЕ ПРОСТО ......"головне щоби негірше"....АБО "ну хотяби щось...але робиться"""

    Дмитро Мартиненко reply Дмитро Мартиненко

    Мойша Чесний а їм не жити в місті?

    Мойша Чесний reply Дмитро Мартиненко

    Дмитро Мартиненко А ХТО БУДЕ ЗГАДУВАТИ??? ПОДУМАЙТЕ ЛОГІЧНО...СКІЛЬКИ САМЕ ТЕРНОПОЛЯН ЗАЛИШИЛОСЯ В ТЕРНОПОЛІ??? НЕ ТЕРНОПІЛЬСЬКИХ!!!...А ІМЕННО ТЕРНОПОЛЯН!!!😱😱😱
  • Оксана Яросевич

    Якби бодували без порушень, то можливо й питань би не було. А ще, не чіпали б зелені зони! Надал кожен вільний квадратик засрав, як не висоткою, так МАФом. Подивіться як будують, ліплять будинки в дворах, без потрібної дистанції. Порушують ДБН і все що можна порушити. Хаотична забудова міста зашкалює.
  • Василь Опацький

    Давно пора стару шваль розвалити!!!
  • myvova83

    Будка на будці, а ще паркани для худоби попри бордюри...

keyboard_arrow_up