Американські волонтери безкоштовно вчитимуть тернополян англійської

Американські волонтери безкоштовно вчитимуть тернополян англійської
Канадієць Тарас Малюжинський вже кілька років поспіль приїждждає до Тернополя влітку вчити агнлійської дітей та дорослих

Влітку безкоштовно вчитимуть тернополян англійської мови канадієць українського походження Тарас Малюжинський та корінна американка Шакіта Біллі. Навчання відбудеться у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді.

На безкоштовні курси з англійської мови запрошують усіх охочих. Але для того, щоб відвідувати заняття, як зазначають організатори, відвідувачі мають знати основні ази іноземної мови.

В бібліотеці протягом літа буде діяти літній англійський клуб спілкування, який буде проводити Тарас Малюжинський. Вчитися можуть тернополяни різного віку - від школярів до старших людей. Тарас вже не вперше в Тернополі, він вчитель географії та історії в Канадській школі. А приїхавши  в Україну на літню відпустку, вирішив поділитися своїм досвідом з тернополянами.

Відео дня

Заняття відбуватимуть в неформальній формі, навчатимусь граматики та особливу уваги приділятимуть спілкуванню англійською. Окремо вчитимуть школярів та дорослих, залежно від їх рівня англійської. Кількість місць обмежена, потрібно попередньо записуватись.  Зараз, як кажуть організатори, вже записалося більше 15 дітей, а дорослих для занять Тарас Малюжинський вибирає сам.

  - Школярі активно записуються, - каже завідувач сектору документів іноземними мовами бібіліотеки Оксана Гуменюк. – Клуб спілкування розпочнеться 9 липня і буде діяти щодня до 13 липня. Для школярів заняття розпочинатимуться о 15. 00 , а для дорослих о 18. 00.

Друга можливість для вивчення англійської мови, яку надає бібліотека – це літній англійський табір для школярів від 12 до 17 років. Проходитиме він з 25 червня до 6 липня. Викладачем у цьому таборі буде волонтерка Корпусу Миру Шакіта Біллі зі США.

Волонтерка із США допомагає тернополянам вивчати англійську мову, ділиться американським досвідом, а також пізнає українську культуру. Вона працює в рамках проекту «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» Тернопільської обласної бібліотеки для молоді.

  - Заняття в таборі будуть проводитьсь в інтерактивній формі, - каже пані Гуменюк. – Будуть ігри, неформальне спілкування англійською, різноманітні квести для того, щоб школярі бороли бар’єр спілкування.

Для участі в таборі також потрібно попередньо записуватись, зробити читацький квиток,  який коштує 20 гривень на рік та здійснити реєстраційний внесок у сумі 100 гривень.

Окрім того, протягом літа волонтерка із США буде організовувати різні проекти - це буде і ділова англійська для тернополян, і клуб спілкування, і настільні ігри англійською.

Довідка

Записуватись на навчання англійської можна за тел.: 25-97-15 або в у відділі іноземної літератури обласної бібліотеки для молоді, що на вул.. Д. Нечая, 29 (Новий Світ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up