"Боляче, невимовно боляче...": на Тернопільщині помер знаний вчитель

"Боляче, невимовно боляче...": на Тернопільщині помер знаний вчитель

Перестало битися серце чудової людини, громадського активіста та шанованого вчителя Віктора Михайловича Феськова. 

Сумну звістку повідомили у групі "Скалат - Громада Добра".

"Бог покликав Віктора Михайловича до себе.. Вічний спочинок, співчуття родині, колективу, друзям і всім хто його знає! Він в нашій пам'яті назавжди! Залишив світ, але і велику пам'ять про себе....."

Жодна подія в Скалатській громаді не залишилась без уваги завдяки його фото та відео.

"Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Віктора Михайловича , невтомного і самовідданого вчителя, хорошого колегу. Він був дуже енергійною людиною, великим працелюбом, гарним чоловіком, люблячим батьком.Із болем у серці ми розуміємо, що вже ніколи не отримаємо його підтримки, не скористаємося його мудрою порадою", написала Ольга Володимирівна на своїй сторінці у Фейсбук.

Відео дня

"Коли відходить у вічність Вчитель - залишається світло...Світло в очах його учнів, в яких він запалив жагу пізнання. Коли відходить у вічність Вчитель - залишається тепло... Тепло , яке він так щедро дарував всім. Коли відходить у вічність Вчитель - залишається пам'ять... Ми пам'ятатимемо...", йдеться у дописі.

 

Нагадаємо, Віктор Михайлович перебував в обласному психоневрологічному диспансері в інсультному відділенні, в критичному стані, без свідомості. 

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття родині та близьким.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Наташа Сайко

    Вічна і світла пам'ять.
  • Andrzej Korzec

    Odszedłeś cicho, bez słów pożegnania. Tak jakbyś nie chciał swym odejściem smucić..., tak jakbyś wierzył w godzinę rozstania , że masz niebawem z dobrą wieścią wrócić. Odszedłeś tak nagle , że ani uwierzyć, ani się pogodzić.
  • Mariia Pavliukh

    ВіЧНА ПАМ'ЯТЬ
  • Lena Murahovska

    Нехай з Богом спочиває! Співчуття родині! 😢🙏

keyboard_arrow_up