Директор тернопільської школи вигадав цікавий спосіб заохочувати учнів

Директор тернопільської школи вигадав цікавий спосіб заохочувати учнів

Прейскурант заохочень з'явився у кабінеті директора школи-ліцей №6 ім. Н. Яремчука Олександра Остапчука.

Про це повідомив директор пан Остапчук на своїй сторінці у Фейсбуці. "З бюджетом і стратегічними напрямами визначилися. Чекаємо на ефект!", пише чоловік.

У кабінеті директора учні можуть заробити різні смаколики, а саме: чупа-чупс, мандаринки, бублики та чай за свої знання. "Найдорожче" заохочення чекає на учня, який розповість Олександру Остапчуку про прочитану книжку. Гостинець чекає й на тих, хто просто зайде в кабінет директора та усміхнеться. 

Ось так  виглядає прейскурант заохочень

Відео дня

Під постом чоловіка уже багато реакцій та коментарів. Люди активно обговорюють цю креативну ідею та впевнені, що це мотивуватиме учнів.

У коментарях люди жартуюта та запитують чи прейскурант лише для учнів, чи батькам теж можна отримати такі заохочення.

Деякі коментатори вносять свої пропозиції, які можна додати у наявний прейскурант.

"Можна додати до прейскуранту ще один пункт, розповісти про один добрий вчинок, який зробив сьогодні, дуже актуально, бо наші діти зараз живуть в не простий час і потрібно заохочувати, робити добро!!! А взагалі, Ви молодець, не перестають дивувати цікаві ідеї!", - пише Світлана Твердун.

"Молодці! Ви - приклад креативності для усіх", - додала Інна Ткаченко.

Окрім мотиваційного прейскуранта, у школі-ліцеї №6 з'явилось й креативне дзеркало з зображенням Енштейна.

 

Нагадаємо, наприкінці минулого року у тернопільській школі-ліцей №6 учнів зранку зустрічав робот.

"Оце бомба! Оце драйв!", - захоплено розповідають школярі та їхні батьки.

- Дуже-дуже круто. Діти в захваті. Ніхто такого не очікував.

Кожен би ранок був таким особливим, - розповідає мама учениці пані Наталія. За її словами, у закладі періодично влаштовують сюрпризи для учнів. І це дуже класно, каже вона.
 

Опитування

Як вам такі ідеї?

Нагадаємо, влітку після закінчення навчального року директор школи №6 вирішив провести для своїх учнів “День з директором”.

- Як працює директор школи не для всіх зрозуміло, особливо для діток, – розповідає директор школи-ліцею №6 ім. Назарія Яремчука Олександр Остапчук. – Я вирішив познайомити з моєю роботою своїх учнів. На жаль, я можу брати групу лише по двоє діток, оскільки це простіше. Але таку роботу ми будемо проводити до кінця тижня. Ми будемо працювати разом, я буду знайомити учнів з деякими особливостями моєї роботи. Звичайно, щоб діткам було цікаво, ми разом не тільки виконуємо різні завдання, а і граємось та виконуємо різні вправи.
 

Дітям така ініціатива сподобалась. Найбільший інтерес, як каже директор, мали учні 5-го класу. Щодня до кінця тижня по двоє учнів зможуть подивитися, як працює директор школи та безпосередньо взяти в цьому участь. Першими, хто провів “День з директором” стали учні 3-го та 5-го класів.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Надія Васильків-королюк

    Чупачупс???а треба!!!нові   гроші!
  • Александр Мыльников

    Людина на своєму місці. Молодець! До речі - мій онук вже не один чупа-чупс отримав...
  • Світлана Ярмолик

    Дуже цікаво,оце директор.Справжній керівник,який дбає щоб його навчальний заклад був цікавим,щоб діти хотіли іти до школи,хотіли вчитися.Шкода що не у всіх так є.
  • Галина Лещук

    Дітям  з директором пощастило)👍
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up