«Ми сумуємо за школою”: емоційні відео, власні вірші, малюнки і море добрих слів

«Ми сумуємо за школою”: емоційні відео, власні вірші, малюнки і море добрих слів
  • Найбільше постарались малючки – учні початкової школи. Справді, коли переглядаєш відео, емоції стримати важко.
  • Діти скучили не стільки за навчанням, скільки за вчителями, однокласниками і спілкуванням, переконаний директор. І своїми емоціями, вміннями і креативом поділились з рідною школою.
  • Карантин не тільки змінив наше життя, а й відкрив простір для втілення нових ідей.
    Будьмо оптимістами, життєлюбами і не сумуйте! Запускаємо челендж  #Мисумуємозашколою, - таке оголошення нещодавно з’явилось на сайті 10 школи та у Фейсбук-групі закладу.

Челендж школярі підхопили миттєво. За два тижні там опублікували десятки робіт. Відео, колажі фото, власні вірші, малюнки і плакати – чого там тільки немає. Діти покреативили на повну. Найбільше вражають роботи наймолодших – учнів початкової школи. Коли переглядаєш все – важко стримати емоції.  

  • Я за час карантину кілька разів зустрічав наших учнів, - всі в один голос казали, як скучають за школою, - поділився директор ЗОШ №10 Андрій Газилишин. – Ми подумали, а чому б і ні – треба дати дітям можливість про це розповісти. Так з’явилась ідея челенджу #Мисумуємозашколою. Те, що вийшло – ви бачили. Діти постарались на славу. Я завжди казав, що вони у нас – найкращі! І, повірте, ми, вчителі, теж дуже за ними скучили.

Діти, можливо, не скільки скучили за навчальним процесом, скільки за вчителями, однокласниками і спілкуванням, припускає директор.

Відео дня
  • Тому виникла ідея провести такий челендж, - розповів Андрій Газилишин. – Написав у вчительську вайбер-групу. Ті запропонували діткам і їхнім батькам. Перші роботи з’явились вже за кілька годин.

Школярі робили презентації та колажі зі шкільних фото, записували відеоролики, малювали, писали вірші, листи – креативили, хто як умів. Практично всі класи розповіли свою історію. Підключились також батьки та, звісно, вчителі.

  • Що мене вразило, так це наскільки вони активні, творчі і креативні, - каже директор. - Їхня щирість в тому, що вони говорили… Значить, ми живемо і працюємо недаремно.

«#мисумуємозашколою А я сумую за Вами, мої рідні. Мій 12-Б клас! – підписала фото своїх цьогорічних випускників Надія Стоян. - Ви у мене найкращі! Всіх дуже люблю і чекаю! З теплом та любов'ю згадуємо про ці найкращі дні, сповнені радістю і щастя))) Учні випускних класів вечірньої та заочної форми навчання ЗОШ #10 приєднуються))) Школа нам дала вірних друзів, допомогла знайти себе в житті, за що ми дуже вдячні всім вчителям... Нам буде дуже сумно за школою!»

Щирі емоції, море теплих слів та дитяча любов до рідної школи – все це у #мисумуємозашколою. Словом – дивіться самі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • rost nik

    10 школо-ти найкраща!!!
  • rost nik

    10 школа - найкраща!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up