Семеро студентів Тернополя навчатимуться за державний кошт

Семеро студентів Тернополя навчатимуться за державний кошт
  • 6 березня вийшов термін подачі заявок на участь студенів у міській програмі «Муніципальне замовлення».
  • Днями конкурсна комісія визначилась із переможцями.

Більшість переможців конкурсу навчаються за спеціальністю «Дошкільна освіта». Вона була зазначена у переліку затребуваних за умовами відбору. Тепер молоді фахівці матимуть право на часткову оплату здобуття вищої освіти в магістратурі з державного бюджету. Вони також гарантовано будуть працевлаштовані до комунальних закладів міста після закінчення навчання.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді.

Порядок формування муніципального замовлення спеціалістів для комунальних підприємств, установ, організацій міської ради був затверджений сесією міськради.

Відео дня

Програма «Муніципальне замовлення» діє на постійній основі. Брати участь у ній можуть студенти-магістри платної форми навчання, які після закінчення вишу планують працювати у Тернопільській міській раді або комунальних підприємствах чи установах міста.

За умовами програми, випускники вишів, що навчались за державний кошт, мають відпрацювати на наданих посадах не менше трьох років.

Раніше ми повідомляли про старт зазначеної програми й окреслювали умови для участі в ній студентів Тернополя. Також писали про те, що у нинішньому році випускники шкіл України складатимуть мультипредметний тест замість ЗНО.

 

Читайте також:

Студентам Тернополя можуть частково оплатити навчання за умови відпрацювання

ДПА та ЗНО скасовано, а вступники складатимуть мультипредметний тест

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up