Школярі з Тернополя отримали комп'ютерне обладнання за участь у міжнародному конкурсі

Школярі з Тернополя отримали комп'ютерне обладнання за участь у міжнародному конкурсі
  • Учні з кількох освітніх закладів Тернополя взяли участь у Міжнародній благодійній програмі «Діти та мистецтво для України».
  • За це вони одержали різну комп'ютерну техніку. Більше — читайте у матеріалі.

Тернопільські школярі взяли участь у Міжнародній благодійній програмі Kids and art for Ukraine («Діти та мистецтво для України»). Про це повідомили на сторінці Тернопільської міської ради.

Доброчинний проєкт «Діти та мистецтво для України» спрямований на підтримку України за трьома напрямами: освітній, гуманітарний та медичний.

Тернопіль на конкурсі представили три освітні заклади: ліцей №21-спеціалізована мистецька школа імені Ігоря Герети, початкова школа №1 та Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола.

Відео дня

Школярі малювали картини, які продемонстрували в Європейському Банку Реконструкції і Розвитку в Лондоні, у Британському парламенті у Палаті громад та Президентському палаці в Тирані (Албанія).

Освітні заклади за участь у конкурсі отримали необхідне комп'ютерне обладнання, зокрема:

  • ліцей №21-спеціалізована мистецька школа ім. Ігоря Герети –  вісім графічних планшетів і спеціальні рукавички до них;
  • початкова школа №1 – професійний ноутбук;
  • Галицький фаховий коледж ім. В’ячеслава Чорновола – професійний ноутбук.

Програму проводив Британський благодійний фонд Sincere Education and Cultural Development («Щира освіта та культурний розвиток») за підтримки працівників Європейського Банку Реконструкції і Розвитку у рамках програми «Громадська ініціатива».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up