ТНМУ посів перше місце серед медичних вишів України та перше місце серед вишів нашої області

ТНМУ посів перше місце серед медичних вишів України та перше місце серед вишів нашої області
  • За результатами міжнародного рейтингу «4 International Colleges & Universities», опублікованого в оновленій редакції у січні 2020 року, Тернопільський національний медичний університет посів перше місце серед медичних вишів України та перше місце серед вишів Тернопільської області.
  • Загалом ТНМУ зайняв десяту позицію серед майже 200 закладів вищої освіти нашої країни.

Рейтинг uniRank University Ranking (https://www.4icu.org), відомий як 4ICU, позиціонує себе як неакадемічний рейтинг, який досліджує якість представлення та популярність вишів у Інтернет-просторі на основі незалежних вебометричних показників, зібраних з авторитетних джерел (Moz, Majestic, SimilarWeb та Amazon Alexa). Автори рейтингу зазначають, що такий підхід допомагає студентам, викладачам та науковцям оцінити загальну популярність університету, повідомили на сторінці вишу у Фейсбуці.

Сайт 4icu (Four International Colleges & Universities) - база даних, яка систематизує відомості про навчальні заклади 200 держав. Рейтинг UniRank (4icu) визначається популярністю і відвідуваністю сайтів 13600 університетів світу. Цей рейтинг визначає популярність вишів з травня 2005 року. З того часу методологія рейтингу періодично доопрацьовувалася з метою забезпечення кращих результатів.

Поточний рейтинг обчислюється за спеціальною формулою на основі даних таких вебометричних систем:
Moz Domain Authority (вказує на кількість і якість зовнішніх посилань на сайт за даними пошукової системи Google).
Alexa Global Rank (даний показник враховує число відвідувачів і кількість переглянутих ними сторінок в системі Alexa).

Відео дня

SimilarWeb Global Rank.

Majestic Referring Domains (вказує на кількість і якість зовнішніх посилань на сайт за даними пошукової системи Majestic).

Majestic Trust Flow - (потік довіри) визначає силу посилань, які розміщені на сайті.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України 23 грудня 2019 оголосило конкурс на заміщення посади ректора Тернопільського національного медичного університету імені І.Я. Горбачевського Міністерства охорони здоров'я України. Про це йдеться на сайті відомства.

Вимоги до претендентів на посаду: 

  • громадянство України; 
  • вчене звання та науковий ступінь; 
  • стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш, як 10 років; 
  • вільне володіння державною мовою.

Вибори ректора мають відбутися 19 березня цього року, йдеться в Наказі про організацію виборів ректора ТНМУ. Уже затвердили склад оргкомутету виборів.

До 23 лютого в Міністерстві охорони здоров'я триває прийом документів бажаючих очолити Тернопільський національний медичний університет.
 

Довідка: Тернопільський національний медичний університет ім. І.Я.Горбачевського - провідний вищий навчальний заклад України, в якому навчається понад 4 тисячі вітчизняних та біля 2 тисяч іноземних студентів, працює понад 640 викладачів.

Функціонує:

  • 4 факультети (медичний, стоматологічний, фармацевтичний і факультет іноземних студентів),
  • 6 навчально-наукових інститутів,
  • 57 кафедр,
  • університетська лікарня,
  • стоматологічний відділ університетської клініки.

Це єдиний університет України, в якому запроваджено дистанційну форму навчання для іноземних і вітчизняних медсестер-бакалаврів і магістрів. Діє навчально-практичний Центр симуляційного навчання, оснащений за провідними світовими стандартами.

Відпрацювання практичних навичок, робота із симульованим пацієнтом, робота в команді з використанням сучасних тренажерів і манекенів, проведення дебрифінгів суттєво покращують рівень практичної підготовки студентів.

В університеті функціонує 6 акредитованих науково-дослідних лабораторій, є власне видавництво «Укрмедкнига», навчально-оздоровчий комплекс «Червона калина».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • L U

    МОЛОДЦІ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up