У Тернополі ректора медуніверситету обиратимуть 22 січня

У Тернополі ректора медуніверситету обиратимуть 22 січня
На посаду ректора Тернопільського медуніверситету претендують восьмеро кандидатів
Вибори ректора Тернопільського медичного університету заплановано провести у два тури – перший тур - 22 січня, а другий тур - за необхідності – 29 січня. Претендують на посаду ректора восьмеро кандидатів

Перший тур виборів ректора університету вирішили провести в четвер, 22 січня 2015 року, в актовій залі університету з 9.00 до 15.00, повідомляє оргкомітет з проведення виборів ректора університету. За необхідності, 2-й тур виборів ректора університету проведуть 29 січня 2015 року в тому ж приміщенні з 9.00 до 15.00.

Зараз усі кандидати розмістили на сайті цього навчального закладу та в газеті „Медична академія” свої біографічні відомості та передвиборчі програми та подали документи в оргкомітет. А до часу виборів кандидати будуть зустрічатися з працівниками та студентами університету .

До слова, претендентів на посаду ректора Тернопільського медуніверситету восьмеро. Усі вони тернополяни. Більшість працює у цьому ж навчальному закладі. Це:

Відео дня

Лілія Бабінець - завідувач кафедри первинної медико-санітарної допомоги та загальної практики-сімейної медицини.

Василь Бліхар - головний лікар Тернопільської університетської лікарні.

Степан Вадзюк - директор начально-наукового інституту медико-біологічних проблем , завідувач кафедри нормальної фізіології.

Олександр Ковальчук - перший проректор з науково-педагогічної роботи та професор кафедри загальної та малоінвазивної хірургії

Михайло Корда - декан факультету іноземних студентів та професор кафедри медичної біохімії.

Ігор Мисула - завідувач кафедри медичної реабілітації.

Володимир Шманько - завідувач курсом клінічної фармакології кафедри фармакології з клінічною фармакологією.

Олександр Яшан - завідувача кафедри оториноларингології, офтальмології та нейрохірургії.

Довідка. Згiдно останнього рейтингу МОЗ України ТДМУ iм. I.Я. Горбачевського посiдає перше мiсце серед ВМ(Ф)НЗ України IV рiвня акредитацiї.
В унiверситетi навчаються близько 1500 iноземних студентiв з 57-ми країн свiту.
Навчання здiйснюється трьома мовами: українською, англiйською, росiйською.
Укладенi угоди про спiвпрацю з унiверситетами 24 країн свiту.
Досвiд викладання англiйською мовою понад 15 рокiв.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up