У Тернополі триває благодійний збір україномовних книг для Маріупольської бібліотеки імені Короленка

У Тернополі триває благодійний збір україномовних книг для Маріупольської бібліотеки імені Короленка

Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека розпочала благодійний збір книг для Маріупольської бібліотеки імені Короленка.

Акція розпочалась 1 вересня в рамках соціального проєкту «Тернопіль — Бібліотека — Маріуполь».

У тернопільській бібліотеці збирають україномовні книжки для центральної бібліотеки Маріуполя, що постраждала від російських окупантів.

Наразі бібліотека тимчасово функціонує у місті Дніпрі, проте фізичного приміщення досі не має. Жодної книги евакуювати із Маріуполя не вдалося. На сьогодні книжковий фонд бібліотеки налічує близько 80 книжок.

Відео дня

«Запрошуємо всіх небайдужих тернополян та гостей міста підтримати ініціативу Маріупольської міської ради з відновлення книжкового фонду бібліотеки. Літературу можна приносити у відділ міського абонементу Тернопільської ОУНБ за адресою: бульвар Шевченка, 15», — підкреслює директорка книгозбірні Вікторія Лісогор.

Телефон для довідок: 098-583-50-24

Нагадаємо, що нещодавно тернопільські міські бібліотеки, на пропозицію волонтерів, ініціювали акцію «Книга для воїна». Її мета — підтримати поранених військових, котрі перебувають зараз на лікуванні у закладах охорони здоров’я нашого міста.

 Читайте також:

Бібліотеки Тернополя розпочали благодійну акцію «Книга для воїна»

Юні тернополяни печуть солодощі та збирають кошти на тепловізор

Малює листівки і допомагає армії: історія тернопільської художниці Наталії Волотовської

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up