В укриттях шкіл і садків Тернополя тепер висять картини художників. Як їх отримати?

В укриттях шкіл і садків Тернополя тепер висять картини художників. Як їх отримати?
  • Навіть у темні часи важливо шукати радісні моменти, захоплюватися прекрасним, надихатися на те, що дарує задоволення. Тернопільський художник продовжує створювати нові сюжети на полотні та допомагає іншим знаходити віддушину в мистецтві.
  • Щоб подарувати тернопільським дітлахам чудовий настрій та прикрасити переважно сумні стіни шкільних укриттів, у керівника «Арт-студії Д.Р» Рустама Давлетова і виникла ідея передати частину своїх робіт закладам освіти.

– Я неодноразово бачив на фото, як виглядають укриття в школах і садках. Дехто із педагогічних колективів чи діток прикрасили, хтось залишив як є. І тут мені спало на думку: а чому б не доповнити ці стіни картинами?! Разом із моєю подругою Людмилою Синяковою ми повідомили про це у Фейсбуці. Отримали дуже багато дзвінків, – говорить він.

За тиждень Рустам та Людмила передали у школи та садочки Тернополя понад 300 двосторонніх картин. Під час перебування у сховищах діти зможуть попрактикуватися і змальовувати роботи для свого розвитку.

Відео дня

Наразі прийом заявок призупинили, але обіцяють його відновити, бо бачать, – охочих є багато.

– Нас дуже тішить, що у Тернополі поціновують мистецтво. Ми подовжуємо малювати і під час війни, останнім часом – навіть при свічках, як у старовину. Таким чином доводимо, що ми сильні і винахідливі! Українці – незламна нація, – наголошує Рустам.

Коли надворі сіро та холодно, а в нас світло і тепло на душі, то ми здатні створювати неймовірні речі. Рустам запрошує до себе в студію усіх, хто хоче хоча б на трішки відволіктися від будніх і створити щось справді прекрасне. Адже що може бути ціннішим, ніж те, що зроблене власноруч із чистим серцем і помислами?!

ДОВІДКА

Якщо ви хочете уточнити про те, чи можна ще отримати картини з автографом художників у ваш заклад, телефонуйте – 0977208266 або 0672971222.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up