Які мови і за скільки можна вивчати у Тернополі

Які мови і за скільки можна вивчати у Тернополі
  • Знання іноземних мов відкриває для нас все більші можливості в навчанні, подорожах, новій роботі та багато іншого. 

  • Альтернативою заняттям з репетитором удома є мовні курси, яких у Тернополі чимало. Навчання там проводять за сучасними програмами, індивідуально або в групах.

  • Які мови можна вивчати у нашому місті та скільки це коштує, дізнавалась журналістка “20 хвилин”. 

 

У бібліотеці іноземних мов навчають безкоштовно 

В Тернопільській обласній бібліотеці для молоді працюють клуби вивчення іноземних мов. Їх модерує волонтер зі США Шакіта Біллі.

Усі заходи можна відвідувати безкоштовно та без попереднього запису.

Адреса: вул. Нечая, 29 (Новий Світ), Тернопільська обласна бібліотека для молоді (2-й поверх)

Відео дня

Гарантують швидке вивчення мови

У Тернополі є десятки курсів, де навчають англійської, польської, німецької, іспанської, французької, італійської, китайської та японської. Журналістка “20 хвилин” дізналась про вартість та методики навчання у найпопулярніших курсах в місті. 

Так, компанія «Профі-Центр» пропонує вивчати мову за сучасною методикою Каллана. Кажуть, що це дуже прогресивна, динамічна і надзвичайно ефективна методика, завдяки якій є можливість вивчати англійську в декілька разів швидше порівняно з іншими стандартними методами, що також підтверджують дослідження Кембриджського університету. 

Важливими перевагами методики є те, що всі заняття ведуться тільки на англійській мові. Це дає нам можливість змоделювати мовне середовище англомовної країни. Наші викладачі чергуються кожного заняття, щоб ви не звикали до вимови однієї людини. Методика не передбачає обов’язкових домашніх завдань, основне навчання відбувається на занятті.

Більше того, ви отримаєте гарантію у письмовому вигляді, що якщо пройдете повний курс за Методом Каллана - ви можете здати екзамен міжнародного рівня на знання англійської мови Cambridge FCE. 

Вісім занять в місяць на цих курсах вартує 880 гривень, а для дітей 760. 

Окрім того, у “Профі центрі” проводять індивідуальні заняття з іноземних мов. Заняття триває дві години, вартість - 320 гривень.

Навчають за інноваційними методиками

Пропонують освітні послуги в опануванні мовними і мовленнєвими компетенціями за допомогою комунікативної методики з шести основних європейських мов – англійської, іспанської, італійської, німецької, французької та польської мов для молоді та дорослих.

Організовують навчання з англійської мови для дошкільнят, школярів молодшого, середнього і старшого шкільного віку, студентської молоді та дорослих.

Одна академічна година коштує 41 грн, а година індивідуального навчання вартує 180 гривень. 

Також у англійську можна вивчати у розмовному клубі DIALOG - це можливість спілкування на цікаві для Вас теми, ігри та розваги англійською за участю досвідчених викладачів.

Вартість навчання у цьому клубі 2200 гривень за 12 занять у місяць. 

Вивчення англійської мови, польської мови, німецької мови, французької та іспанської пропонує мовна школа “Поліглот”. Є можливість займатись у групі, де набирають до шести людей, або ж індивідуально. Вартість індивідуальний занять - 150 гривень, а групі - 100 гривень. 

Також у Тернополі діють курси іноземних мов. Це не лише стандартні заняття за підручниками, учні вивчають мову на уроках і різних цікавих заходах, зустрічах, клубах, під час фільмів, а також спілкування з носіями мови. Саме так сприяють розвитку вільного мовлення і кращому запам’ятовування. 

Пройшовши безкоштовне тестування на визначення рівня мови, складають вам індивідуальну програму: індивідуальні заняття, групові заняття чи напівгрупові. Ви можете обрати зручний графік саме для вас. Вартість індивідуального заняття 150 гривень, а вартість групового залежить від кількості людей у групі та рівня володіння іноземною. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up