Партнер рубрики Події

1-3 куби води за загальнобудинковим лічильником нарахували 24% тернополян — опитування «20 хвилин»

1-3 куби води за загальнобудинковим лічильником нарахували 24% тернополян — опитування «20 хвилин»

Журналісти «20 хвилин» запитали тернополян: «Скільки кубів води вам нарахували за загальнобудинковим лічильником у січні»?  Найчисельнішою виявилася частина жителів міста, де за загальнобудинковим лічильником нарахували від 1 до 3 кубів води.

У нашому опитуванні станом на 9 березня проголосували 513 читачів.

Результати:

11% відповіли, що за загальнобудинковим лічильником до спожитої ними води водоканал «докинув» їм менше одного куба води.

Відео дня

24% — від 1 до 3;

17% — від 3 до 5;

8% — від 5 до 10;

9% — понад 10;

10% — не нараховували цього місяця;

13% — мені байдуже;

8% — ваш варіант.

У коментарях деякі читачі пишуть, що не збираються платити за воду, яку вони не використовують.

Пані Марія написала: В мене є, але платити за те, що я не використовувала я не збираюсь, лише свої куби. Хай самі шукають, де в них недостача. Можливо не у всіх є лічильники і хтось досі платить за прописаних по нормі кубів, але то не мій клопіт, платити за проблеми водоканалу не хочу.

Тетяна Стойко коментує: Отож. В нас  будинок на 18 квартир, тому ми слідкуємо, щоб всі здали показники в останній  день місяця, і вже декілька місяців не маєм проблем. Як за цим прослідкувати в багатоквартирному будинку не уявляю. От водоканал на тому і заробляє. І абонента плата у 30 грн теж, чула, тільки у Тернополі. Міська рада оце усе впроваджує. 

Проголосувати в опитуванні можна у Новини Тернопіль 20 хвилин.

Нагадаємо, двоє тернополян нещодавно поскаржилися в редакцію «20 хвилин», що водоканал нарахував зайві літри, які ці люди не використовували, за загальнобудинковим лічильником.

 

Читайте також:

Минулоріч не нараховували, а зараз додали за загальнобудинковий лічильник. Кому як рахують?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Анатолій Саган

    В нашому будинку 178 квартир і нам також добавляють 1-3 куб.поза лічильником, вважаю ,що водоканалу легше добавити тим6 хто чемно подає показники і патить
  • Віктор Бенько

    Охуїли
  • Читач94

    Кожного м-ц д обавляють від 2-5 куб за що вони людей дурать то по 30 гр кожного м-ц і будинкового лічильника  коли вони нажеруться люди довайте всі небудим платити то щось добємся є лічильник і по ньому платим як світло,. газ
  • Pavl Rebrov

    оце прийшла нова квитанція, +3 куба. А по лічильнику за місяць 5 намотало.  Супер!(!(

keyboard_arrow_up