Партнер рубрики Події

«1 мільйон дерев за 24 години»: Тернопіль долучився до всеукраїнського флешмобу

«1 мільйон дерев за 24 години»: Тернопіль долучився до всеукраїнського флешмобу
  • 1 мільйон дерев за 24 години планують висадити в Україні. Такий флешмоб відбудеться 20 березня в рамках проєкту «Озеленення країни».
  • Тернопільщина також долучилась до цієї ініціативи. Як може долучитись кожен тернополянин, читайте у матеріалі. 

Протягом одного дня, а саме 20 березня 2020 року, організаторами разом з партнерами та співорганізаторами з різних областей країни планується висадити 1 000 000 дерев. 

Організатори планують, щоб Україна стала однією з перших у цій глобальній ініціативі, та показала приклад іншим державам. Акція відбудеться в рамках глобальної ініціативи з висадження 100 млн. дерев у цілому світі.

Започаткували національний всеукраїнський проєкт «Озеленення України» - «Книга рекордів України» та найбільший діловий клуб, який об’єднує лідерів українського бізнесу «CEO Club Ukraine». 

Відео дня

Мета проєкту – привернути увагу до відновлення екосистеми України і планети, а також розвиток екологічної свідомості людей. Долучитись до акції може кожен.

Ідея створення проєкту виникла у відповідь на глобальні виклики зміни клімату, які стоять перед людством, зазначив засновник ділового клубу «CEO Club Ukraine» Сергій Гайдайчук. Крім того, для України це можливість заявити про себе як про соціально відповідального партнера.

Висадка дерев не обмежиться лише одним днем – проєкт планують реалізовувати упродовж року. Упродовж цього часу передбачається проведення освітніх майстер-класів, конкурсів, спортивних забігів, а також видання підсумкової книги, у якій будуть показані всі області та регіони України, які висаджували дерева.

Всі організатори проєкту підписали меморандум про співпрацю, яким наше місто забов’язується висадити дерева та доглядати за ними.

Завдання проекту «Озеленення України»:

Формати участі у проєкті:

Більше деталей можна дізнатись у менеджерки проєкту: Надія Чистяк, моб.: +380 50 663 01 32, + 380 67 878 80 28.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ігор

    Якщо барна є в проекті то 100 % все буде чесно , вони з братом такі ...
  • Halyna Orlenko

    Приклад гідний наслідування! Молодці!

    ВолодяУкраїна!!! reply Halyna Orlenko

  • несвоя

    Висадити дерева вздовж доріг -вул.Шашкевича, Шептицького, Живова-навпроти Rich Town, бульвар Шевченка, Руська, Листопадова і т. д..Замінити пеньки на молоді дерева .

    ВолодяУкраїна!!! reply несвоя

    Прекрасна ідея як що чесно я скучив за красивими зеленими алеями міста не вистачає.

    ВолодяУкраїна!!! reply ВолодяУкраїна!!!

  • саша

    молодці супер
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up