10 червня у Тернополі стартує купальний сезон

10 червня у Тернополі стартує купальний сезон

Рішення прийняв виконком.

Зважаючи на настання сприятливої погоди для купання у відкритих водоймах, з 10 червня у Тернополі на пляжі «Циганка» (вул. Білецька) та на «Дальньому» пляжі (вул. Чумацька) розпочинається купальний сезон, який цьогоріч триватиме до 15 вересня.

Відповідне рішення прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради, повідомляє пресслужба ТМР.

З метою забезпечення охорони життя людей на водному об’єкті, впродовж купального сезону на відпочинково-прогулянковій зоні «Циганка» та на «Дальному» пляжі функціонуватимуть рятувальні пости ІІІ категорії з чергуванням матросів-рятувальників.

Відео дня

У рамках підготовки до купального сезону обстежили та очистили дно акваторії біля пляжу «Циганка» від сторонніх предметів та визначили буйками ту частину водойми, що відведена для купання людей, а також облаштували пляж і розмістили інформаційні таблички про дотримання протиепідемічних заходів під час перебування на пляжі.


Навчально-методичний центр цивільного захисту та БЖД Тернопільської області нагадує жителям Тернополя та області правила поведінки на воді:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up