15 січня тернополян кличуть до ялинки поспівати колядки і на парад вертепів

15 січня тернополян кличуть до ялинки поспівати колядки і на парад вертепів
  • Обласне свято зимового календарно-обрядового фольклору «Нова радість стала» розпочнеться о 14-тій. Відтак тернополяни та гості міста зможуть побачити вертепи та народні зимові обряди у виконанні 16-ти колективів з усієї області, поспівати разом з усіма колядки та щедрівки.
  • На Театральний майдан, до головної ялинки міста запрошуються усі, хто любить музику, співи, танці, цінує народні традиції та обряди і просто хоче змістовно, цікаво, насичено та весело провести час. Що, коли і де відбуватиметься, читайте

Новорічно-різдвяні святкування продовжуються і 15 січня.

На Театральний майдан, до головної ялинки міста запрошуються усі, хто любить музику, співи, танці, цінує народні традиції та обряди і просто хоче змістовно, цікаво, насичено та весело провести час.

  • Вже з 13 години на сцені неподалік ялинки свою святкову музичну програму представить Муніципальний духовий оркестр «Оркестра Волі», директор та диригент колективу Володимир Грицай, — повідомили в управлінні культури і мистецтв міськради. — У концерті звучатимуть колядки, щедрівки, українські мелодії в джазовій обробці та популярна новорічна музика - пісні Френка Сінатри, композиції з репертуару групи «АВВА» та інші твори, які виконають солісти-вокалісти Микола Блаженко, Оксана Малецька, Іван Ракочий, Василь Пиріг, Світлана Красновська.

А з 14 години на Театральному майдані проходитиме обласне свято зимового календарно-обрядового фольклору «Нова радість стала». Відтак тернополяни та гості міста зможуть побачити вертепи та народні зимові обряди у виконанні 16-ти колективів з усієї області, поспівати разом з усіма колядки та щедрівки.

Відео дня

В рамках свята з 17-тої години відбуватиметься урочиста церемонія нагородження учасників та переможців міських конкурсів «Різдвяне диво» та «Феєрія новорічного міста».

Графік святкувань

З 13:00 год. на сцені неподалік головної ялинки міста свою святкову музичну програму представить Муніципальний духовий оркестр «Оркестра Волі».

З 14:00 год. на Театральному майдані проходитиме свято «Нова радість стала».

О 17:00 год. розпочнеться урочиста церемонія нагородження учасників та переможців міських конкурсів «Різдвяне диво» і «Феєрія новорічного міста».

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up