Партнер рубрики Події

17 тернополян застрягли в ліфті, коли вимкнули світло

17 тернополян застрягли в ліфті, коли вимкнули світло
Лише за вчорашній вечір на “гарячу лінію” міської ради 1580 зателефонували 17 тернополян, які під час вимкнення електроенергії застрягли в ліфті. Люди сиділи там доти, доки не ввімкнули живлення. Попередити жителів міста, коли і де будуть відмикати світло, на жаль, не можуть.

- В “Обленерго” не мають змоги дати графік відключень, - розповідає начальник ЖКГ Тернополя Микола Лесів. - Оскільки вимкнення відбувається автоматично з центрального пульта.

Закупити генераторів, аби відключення електроенергії пройшло менш болюче хоча б у дитсадках та школах, міський бюджет не дозволяє.

- Це - велика проблема, коли діти сидять при свічках, - каже пан Лесів. - Але дизель-генератор коштує близько 20 тис. грн. А міський бюджет має дуже обмежені можливості…

Відео дня

Якщо ж будинки відмикатимуть систематично, то в міськраді обіцяють знайти шляхи вирішення цієї проблеми, запевнили в управлінні ЖКГ.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    янукович був поганий...ну-ну....
  • Бандерівка

    як тільки почали говорити про економію,вивісили тут попередній графік вимкнення по місту та районах.....А ТЕПЕР БАЧ ГРАФІКА НЕМА?????? рішили робити будь-як....і казати ТО ВСЕ ПУЛЬТ ВИНЕН-ВІН ЯК ХОЧЕ ТАК І ВИКЛЮЧАЄ........ВИ ЯКОГО ФІГА МАЄТЕ ЛЮДЕЙ ЗА ІДІОТІВ!!!???
  • Анонім

    Дибілізм а якби я з дитям грудним у ліфті іхала? Ідіоти!
  • Anonymous

    Або я тупа, або в когось лижі не їдуть. Це що, нами править автоматичний пульт, який коли собі хоче, тоді собі вимикається? В ліфт на цілий день таких керОвніків.

    Анонім reply Anonymous

    так-так,ви все правильно зрозуміли...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят 10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up