Партнер рубрики Події

20 лютого на Тернопільщині прощатимуться із військовослужбовцем Андрієм Антошківим

20 лютого на Тернопільщині прощатимуться із військовослужбовцем Андрієм Антошківим

Війна забрала життя воїна з Теребовлянщини. Вічна та світла пам'ять захисникові! 

18 лютого після тривалого лікування відійшов у вічність Андрій Григорович Антошків. 40-річний захисник проживав у селі Вербівці.

Про це повідомили в Теребовлянській міській раді.

На час повномасштабного вторгнення Андрій Антошків перебував у Франції, але повернувся, щоб захищати територіальну цілісність України та наше майбутнє. У березні минулого року він став до лав ЗСУ. 8 квітня 2023 року захисник отримав важке поранення під час виконання бойового завдання у Бахмуті. Переніс декілька операцій.

Відео дня

— Гірко, що сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою, — йдеться у тексті співчуття. — Теребовлянська міська рада та її голова висловлюють найщиріші співчуття родині померлого Героя. Нехай Господь Бог допомагає Вам перенести цю важку біль втрати близької людини. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спокій…

20 лютого об 11.00 год. в с.Вербівці відбудеться чин похорону та церемонія прощання із покійним Героєм Андрієм Антошківим.

Вічна та світла пам'ять захисникові! Герої не вмирають!

У зв’язку зі смертю військовослужбовця Антошківа Андрія Григоровича, 19-20 лютого 2024 року на території Теребовлянської міської територіальної громади оголошені Днями жалоби. Відповідне розпорядження видано у Теребовлянській міській раді.

У розпорядженні йдеться, що у ці дні на знак скорботи на будівлях та спорудах виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій (незалежно від форм власності) Теребовлянської міської ради буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів та заборонено звучання розважальної музики в закладах торгівлі та громадського харчування.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що у Ланівцях освятили Алею пам’яті полеглим захисникам.

 

Читайте також:

У Ланівцях 19 лютого освятять Алею пам’яті полеглим захисникам

Петиція про присвоєння Героя України бійцю з Тернопільщини набрала необхідні 25 тисяч голосів

На війні загинув захисник із Чортківщини Роман Кулик

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оксана Кокітко

    Вічна пам'ять Героєві!

keyboard_arrow_up