Партнер рубрики Події

21-річного юнака, який напідпитку злетів з тераси ресторану «На небі», не каратимуть

21-річного юнака, який напідпитку злетів з тераси ресторану «На небі», не каратимуть

Адмінматеріалів на хлопця не складали, адже ніхто, в тому числі і керівництво закладу, до нього претензій не мав.

 

21-річного юнака, який напідпитку днями злетів з тераси ресторану «На небі», пролетів відстань майже у два поверхи і при цьому не постраждав, - ніхто не каратиме.

Штрафів він не платитиме. Адже ніхто, в тому числі і керівництво закладу громадського харчування, де стався нічний інцидент, претензій до молодика не має.

- Одразу після того, як чоловіка зняли з даху за допомогою спецтехніки, його доправили до міського відділу поліції, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. – Там встановили особу. Переконались, що нікому не нашкодив, ніхто до нього претензій не висуває, в тому числі і керівництво закладу, і відпустили додому.

Відео дня

Протоколів і адмінматеріалів на хлопця не складали, адже своїми діями від нікому шкоди не завдав, кажуть у поліції. Однак, чомусь ніхто не рахує, скільки вартували бюджету виїзди двох оперативних служб – як поліції, так і рятувальників.

Нагадаємо, в ніч з 13 на 14 вересня у Центрі міста був переполох: чоловік злетів з тераси ресторану «На небі». Інцидент стався близько опівночі на вул. Кульчицької.
Очевидці тоді розповіли нашому виданню, що чоловікові нібито стало погано, його нудило. Він, побивши вікна, випав з тераси і злетів на дашок сусіднього будинку.

Як повідомляла прес-служба управління держслужби з надзвичайних ситуацій в області, 14 вересня о 00:02 до оперативно-диспетчерської служби надійшов виклик з вул. Кульчицької, 2а, м.Тернопіль. Згідно отриманої інформації, громадянин 1997 року народження, житель обласного центру, з ознаками алкогольного сп’яніння, випав з тераси (балкону) ресторану «На небі», розташованого на 6 поверсі та впав на дах суміжної чотириповерхової будівлі. Була необхідна допомога рятувальників. Для проведення рятувальних робіт до місця події залучався черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Потерпілого, з дотриманням заходів безпеки, за допомогою спецзасобів визволено з даху та передано співробітникам патрульної поліції. Від подальшої медичної допомоги він відмовився.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Alexander Dobriyvecher

    Ось відео як він впав: https://youtu.be/lROzbd5rA5k

  • Саша

    Чому після того, як чоловіка зняли з даху за допомогою спецтехніки, його доправили до міського відділу поліції,  а не до лікарні. Невже пяна людина могла усвідомлювати, які внутрішні ушкодження вона могла отрмати при падінні. Чи наша поліція зараз має медичну освіту та спеціальне устаткування для діагностувань різних травм? Навіть якщо пяний відмовляється від госпіталізації, його б мали примусово завести до лікарні на обстеження. Чи я щось не розумію?

    Ірина Белякова reply Саша

    Ви, ймовірно, неуважно читали останнє речення. Від меддопомоги він відмовився. Примусити його пройти обстеження ніхто не має права

    Саша reply Ірина Белякова

    Якраз уважно прочитав: в статті написано, що П"ЯНА особа пролетіла ДВА поверхи. Перебуваючи в шоковому стані та в стані алкогольного спяніння, чи могла особа адекватно оцінювати ситуацію?! Лікарів потрібно було викликати однозначно !!!

    Ірина Белякова reply Саша

    Таки, ймовірно, неуважно: від ПОДАЛЬШОЇ медичної допомоги відмовився.

    Іринка reply Ірина Белякова

    сташ шоку, про яку відмову може іти мова?????

    Саша reply Ірина Белякова

    Розбив грубе скло по пяну і випав з шостого поверху. Він лика не вязав, ледве на ногах стояв, то бачив на свої очі. Як він міг СВІДОМО відмовитись для мене просто загадка ..., але напевно поліція подумала так як ви, мене дивує таке ставлення до людей, але там було три патрульні екіпажі і ніхто не додумався викликати швидку. Людина не стоїть на ногах бо пяна, а може вдарилась головою і не може стояти, і відмовляється, це просто смішно ... То шостий поверх, йому просто повезло що пролетів лише два

    Саша reply Саша

    Пані Ірина є випадки коли люди не усвідомлюють чи можуть не усвідомлювати своїх дій, тоді треба помагати таким людям прийняти правильне рішення ... Це моя думка, у Вас інша ... Якось так ...
  • Герасимчук Ростислав

    Ну звісно, такого барана, ще й карати, як він взагалі до своїх років дожив?
  • Maria Mostova

    Досить того що костомахи потовк, та й нехватало щоб ще карали😉
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up