Партнер рубрики Події

26 січня — десята річниця смерті тернопільського журналіста Володимира Кузика

26 січня — десята річниця смерті тернопільського журналіста Володимира Кузика

Він був одним із тих, про кого пам'ятають і згадують не лише колеги, а й читачі, друзі та знайомі. 

Володимир Кузик був знаним тернопільським журналістом. Його життя обірвалося на 42-му році життя. 

Від 2000 років він працював у ЗМІ: був редактором кримінальної хроніки газети «RIA плюс» (2000—2002), журналістом відділу новин, ведучим авторської програми «Скажіть відверто», координатором програм «Тема тижня», «Жіночі клопоти», «Формула здоров'я» на «TV-4» (2002—2003), всеукраїнського проєкту «Вибори онлайн» (2004), журналістом газети Місто (2003—2005), заступником головного редактора, головним редактором газети «Номер один» (2005—2008), редактором газети «Тернопільська газета» (від 2008), водночас власкором інформаційної агенції «Українські новини» в Тернопільській області (2004—2005). Співзасновником громадської організації «Тернопільський прес-клуб».

Після майже року боротьби з важкою недугою помер — 26 січня 2014 року. 

Незадовго до смерті він залишив прощальний допис у соцмережах:

Відео дня

«Життя прекрасне! Особливо це відчуваєш коли повертаєшся з реанімації, хоча усвідомлюєш, що до фінішу життєвого шляху залишилися лічені дні… Зібравши залишки сил, хочу подякувати всім друзям і знайомим, колегам і колежанкам з якими довелося зустрічатися і працювати. Не знаю чи є такі слова, які б передали вам всю глибину моїх почуттів поваги та вдячності. Я зустрічав багато різних людей, деколи і не дуже хороших. Але в кожного намагався брати щось позитивне і віддячувати добром. Деколи це вдавалося, інколи не дуже. Тому прошу пробачити мені, якщо когось образив словом чи ділом.

Не відкладайте на завтра те, що можна зробити чи сказати сьогодні, цінуйте кожну мить, бо час невблаганний. Люблю вас всіх! Володимир Кузик».

 

Редакція висловлює співчуття рідним. Вічна пам'ять, друже!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ludmyla Shumilina

    Світла пам'ять, царство небесне.

keyboard_arrow_up