Партнер рубрики Події

27 тисяч вольт пройшло через тіло 15-річного любителя екстримального селфі

27 тисяч вольт пройшло через тіло 15-річного любителя екстримального селфі

Селфі на вантажному вагоні закінчилося реанімаційним відділенням для п'ятнадцятирічного тернополянина.

Юнак заліз на вагон, аби сфотографуватися. Він наблизився на відстань менше двох метрів до дротів високовольтної лінії і його вдарило струмом.

Необачність та безпечність дитини обернулась тим, що через його тіло пройшов струм напругою в двадцять сім тисяч вольт. Нещастя трапилося близько 18:00.

Відео дня

- Ми отримали повідомлення, що на вулиці Новий Світ на вагоні горить людина, - розповідає інспектор патрульної поліції Тернополя Ігор Слухинський. - Прибувши туди, ми побачили там бригаду швидкої та ДСНС, які знімали неповнолітнього з вагону. Після цього швидка у супроводі поліцейських транспортувала потерпілого до лікарні.

Працівниця колії каже, що вони працювали неподалік і в якийсь момент почули сильний звук, схожий на вибух. Згодом зрозуміли, що на вагоні стороння людина, яку вдарило струмом. Рятувальників та лікарів викликали очевидці нещастя.

Медики стверджують, що життю дитини нічого не загрожує, хоча опіки "любитель екстримального селфі", отримав дуже суттєві.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Piter Savka

    Селфі обгорілого юнака є ??? Це дуже круто, обовязково хай виставить в інстаграм, фото там набеле чималої популярності бо мало кому вдавалось вижити після такого.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up