Партнер рубрики Події

29-та школа святкує ювілей з флешмобами, конкурсами, танцями і без уроків

29-та школа святкує ювілей з флешмобами, конкурсами, танцями і без уроків
  • Вранці 5 вересня усі учні 29-ї школи стали навколо школи, взялися за руки і так обійняли свою школу, намалювали на асфальті свої подарунки.
  • А родзинкою святкування став барвистий флешмоб «Я люблю 29-ту». 1200 школярів утворили англійську літеру «І», серце і цифру 29. Кожен клас мав аркуші різного кольору. За командою діти присідали, крутилися, стрибали. Тож згори все виглядало барвисто і вражаюче.

 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

5 вересня – пам’ятний день в історії 29-ї школи – 25 років тому 5 вересня 1993 року вона розпочала свою роботу. У зв’язку з цим у середу в школі особливий день – без уроків, з цікавими заходами, які тривали з 8.30 до 12 години.

В програмі святкування: святкова руханка, створення фотопостерів «29-та – це ми!), флешмоб «Обіймемо рідну школу», конкурс малюнків на асфальті «Наш подарунок школі», флешмоб «Ми любимо 29-ту» і танцювальний марафон.

- Ми бажаємо, щоб наша школа була найкраща, щоб нам усім подобалося вчитися в школі, щоб діти тут раділи, - бажають школі і собі молодші школярі. - Бажаємо школі і далі процвітати, ми хочемо, щоб в нас був потужний Wi-Fi роутер, але навіть і так наша школа найкраща. Бажаємо собі легкого ЗНО на 200, а школі – старанних учнів. У нас класні вчителі, любимо школу за те, що терпить нас, подобається шкільна атмосфера, подобаються вчителі, уроки, друзі, їдальня. Є багато уроків гарних, на яких можна відпочити, тут класні вчителі, є обладнані класи, у нас багато друзів, - так про свою 29-ту школу кажуть її учні і бажають їй процвітання в її 25-й день народження.

А свої подарунки школі діти намалювали на асфальті навколо свого навчального закладу. Тут і торти, і сердечка, веселки і улюблені домашні тваринки – це малюнки найменших, а старшокласники малювали для школи Wi-Fi роутер, щоб у всій школі завжди був інтернет.

- Всі з нетерпінням чекали цього дня, особливо діти, хоча вони не багато років ще вчаться в школі, навіть першокласники відчувають, що сьогодні велике свято в школі, - розповідає завуч початкових класів Оксана Стецька. – Усі класи були задіяні в програмі святкування, і навіть сьогодні не було уроків.

 

Проте сьогоднішнім днем святкування шкільного ювілею не обмежуються. Ще чимало цікавого відбудеться на День вчителя. Усіх секретів у школі поки не розкривають.

 

Довідка

Першим директором 29-ї школи був Олег Табака. Із 1998 року і донині навчальний заклад очолює Анатолій Ятищук. Із часу відкриття це була загальноосвітня школа із спеціалізованими класами з вивчення іноземних мов. А від жовтня 1996 року - це спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов.

У школі навчається 1200 учнів, є друга зміна. Цього року в другу зміну навчаються шості класи.

Останні п’ять років заклад постійно знаходиться серед лідерів в різноманітних рейтингах шкіл. Зокрема, за результатами ЗНО, 29-та школа входить у 200 кращих шкіл України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up