Партнер рубрики Події

"30-ти градусна спека, а ми третю добу без води": на "Східному" люди скаржаться на комунальників

"30-ти градусна спека, а ми третю добу без води": на "Східному" люди скаржаться на комунальників
  • Про те, що на вулицях Галицька, Ломоносава та Над Яром людям третю добу без попередження не подають воду, редакцію "20 хвилин" повідомив мешканець одного із будинків. 
  • За його словами люди вже звертались у всі можливі інстанції. Не допоміг ніхто.
  • У "Водоканалі" переконують, що над усуненням поломки вже працюють.

- Воду у нас відключили у п`ятницю без попередження, - каже мешканець одного із будинків на вулиці Галицькій Іван Пукас. - При денній температурі 30-34 градуси нас залишили без води. можете уявити що це таке. Нам обіцяли, що включать воду хоча б, щоб люди могли набрати прозапас. Але через поганий тиск вона дійшла лише до першого поверху і то ненадовго. 

За словами пана Івана, аварійники працюють біля місця поломки. Він поспілкувався з ними. Проте, чому водопостачання досі не відновили чоловікові не кажуть. 

Відео дня

- У сусідніх магазинах вже закінчилась вода, - каже чоловік. - Ви не уявляєте як ми живемо зараз. Це пекло. Найгірше, що усі в цьому випадку просто бездіяльні. Нам не кажуть навіть причин поломки Обіцяли, що воду включать, але її так і не було. Зараз ми вже не знаємо що робити. Вони не працюють вночі, щоб швидше це зробити, хоча я вважаю, що потрібно. 

Мешканці будинків вже звертались на усі можливі гарячі лінії. Проте результату немає.

На гарячій лінії аварійної "Водоканалу" журналістці "20 хвилин" диспетчер повідомила, що роботи над поломкою вже ведуться. Жінка сказала, що зараз на Галицькій є пошкодження. Там працює  аварійна слжба. Роботи затримали через те, що там було пошкодження труби газу. Коли водопостачання відновлять не знають. Так само не знають, що робити мешканцям будинків, які уже третій день без води. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • гср

    З якого часу вулиці Галицька, Ломоносова та Над Яром відносяться до Східного?
  • Степан

    Гнилі не тільки водопровідні  труби,але цілий Водоканал ,начинаючи з директора.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up