Партнер рубрики Події

Активісти закликають тернополян долучитись до прибирання міста

Активісти закликають тернополян долучитись до прибирання міста
Зокрема, у понеділок, 11 травня, планують прибрати ділянку навкого тернопільського ставу. Долучитись можуть усі бажаючі. Збираються активісти на Новому світі, на останній зупинці 6 маршруту о 16.00.

- Минулого тижня окрім мене було ще два хлопця, - каже організатор акції Андрій Пальчик. - Один говорив російською, напевне переселенець, я не питав.  В принципі ми за годину назбирали третину з того сміття, що було прибрано під час нещодавної акції у парку Загребелля.

У понеділок активісти збираються продовжити прибирати ділянку навкого ставу.

Відео дня

- Долучаться велосипедисти і ще декілька людей зголосилось, - каже Андрій. - Там роботи тьма, але в перспективі, якщо ми там кілька разів приберемо, то появиться спонсор, який перетворить цей гадюшник на гарне місце для пікніку. Нам головне зібрати по-більше людей для прибирання. 

З собою потрібно мати великі міцні 60 літрові пакети та рукавички. Організатори постараються закупити як можна більше пакетів та рукавичок, але все таки просять людей приносити необхідні речі з собою. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Комунальники за вказівкою Надала працюють майже цілодобово - сусід-жеківець розказує про напустствія на нарадах)). так що тепер питання до самих тернополян

    Анонім reply Анонім

    Комунальники працюють так само, як і Надал, - десь там і для когось там. У Тернополі їх немає
  • Анонім

    Чисто там, де ПРАЦЮЮТЬ комунальні служби.

    Чекати, поки всі люди стануть культурними, можна століття. Тому й придумали професію - прибиральник. Або двірник. Плюс - система штрафів.

    Якщо я йду парком, а до найближчого туалету відстань вимірюється кілометрами (це відстань додому), то я піду за найближчий кущ. Якщо я несу обгортку від морозива з центру до парку, а смітника все нема, то я принципово кину її посеред алеї. І т.д.
  • просто так

    Ще потрібно зразу встановити систему штрафів за кинутий недопалок , лушпиння, папірець чи інше. Тому що, чисто не там де прибирають, а де не смітять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тони солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up