«Андрій Ігорович - борець. І він, і дружина тримаються», - колега відвідав у лікарні родину Крисоватих

«Андрій Ігорович - борець. І він, і дружина тримаються», - колега відвідав у лікарні родину Крисоватих
  • У корпусах ТНЕУ купа охоронців, у гуртожитках теж посилили заходи безпеки. Студентам весь час наголошують, аби не наближались до нічийних пакунків.
  • У лікарні говорять про стабільно важкий стан пацієнтів. Однак і ректора, і його дружину вже перевели до палати, яку цілодобово охороняють спецпідрозділи.

Доба після вибуху на подвір’ї ректора ТНЕУ Андрія Крисоватого: потерпілий та його дружина в лікарні під цілодобовою охороною, поліція розшукує підривника та переведена на посилений варіант несення служби. А у в університеті максимально посилили охорону. Та щораз наголошують студентам, як поводитись. Хоча заклад працює в штатному режимі.

- Пацієнта прооперували, - повідомив головний лікар Університетської лікарні Василь Бліхар. – Стан і чоловіка, і дружини важкий, але не критичний. Обоє вже в палаті. Вона - під цілодобовою охороною, і нікого зі сторонніх туди не пускають.

І Андрій Крисоватий, і його дружина пані Оксана повністю забезпечені усім необхідним, запевнив медик, коли йшлось про медикаменти чи інші потреби. Однак про діагнози – ані слова.

Відео дня

Зловмисника, який підклав подарунковий пакет з небезпечною вибухівкою на подвір’я ректора, поки не знайшли. Поліція переведена на посилений варіант несення служби.

- Частина залучені до патрулювань вулиць та громадських місць, інші проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення особи, яка вчинила кримінальний  злочин, - повідомив заступник начальника відділу комунікації Головного управління нацполіції в області Андрій Василик. – Вкотре звертаємо увагу всіх: не піднімайте та не беріть до рук пакети, коробки чи інше. Помітили щось незрозуміле чи «забуте» кимось – телефонуйте 102.

Микола Шинкарик, першй проректор ТНЕУ, запевнив: університет працює в штатному режимі. Триває не лише навчальний процес, а й проводять круглі столи, квести – усе те, що було заплановане раніше.

- Пробуємо в гуртожитках посилити пропускний режим. Надіюсь, що всі  поставляться до цього з розумінням, - повідомив Микола Шинкарик. – Сьогодні до нас звернулась міськрада. Попросили керівників підрозділів зустрітись зі студентами, пояснити все та ще раз наголосити на правилах поведінки. Більше того, сьогодні штаб цивільного захисту пройшов про всіх факультетах. І знову пояснювали студентам, як поводитись. Словом, зосередили увагу на безпеці.

В університеті візуально побільшало охоронців, розповіли як студенти, так і викладачі. Усі, хто мають стосунок до вузу, стривожені. Та бажають швидкого одужання своєму ректору.

- Сьогодні мав змогу відвідати Андрія Ігоровича і Оксану Іванівну у лікарні, - розповів Микола Шинкарик. – В обох є певна динаміка на краще, це вселяє надію, що все буде добре, і вони швидко одужають. Андрій Ігорович - борець, він молодець і сильний чоловік. Кілька хвилин розмовляли. Переказав вітання від усіх та побажання швидкого одужання. Дай Бог, вони швидко повернуться до звичного життя.

Колеги щиро дякують і керівництву лікарні, і всьому медперсоналу, хто долучився до порятунку родини Крисоватих.

- Особливе дякую нашим лікарям, вони аси! - наголошує Микола Шинкарик. - Це нам велика допомога в такі хвилини. Ми відчуваємо плече наших друзів – усі ректори дзвонили, пропонували свою допомогу. За ці півтори доби я не спілкувався з байдужими людьми… Тепер все в руках Божих…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Петро

    Продажні судді, чиновники-корупціонери, поліція яка толком нічого не робить саме ви довели простих людей що їм хочеться справедливості не зважаючи як ця справедливісь буде досягнута. Тому зараз багато людей вірить що корупціонер скоріше перестане красти, якщо йому відірве долоню ніж коли на нього написати заяву до поліції, яку з тих чи інших причин просто не внесуть в ЄРДР
  • Наталя

    Читаю усі коментарі і не розумію: як може бути стільки ненависті до ближнього? Хабарник він чи ні, то це його гріх, ми ж усі не святі. Невже ви Бога не боїтеся?

    Ми ж не знаємо, що кожного з нас чекає сьогодні чи завтра, не прикликайте на себе біду, насміхаючись із чужого горя. Залишайтеся людьми,будь-ласка

    Петро reply Наталя

    Кожен має отримати по заслугах, так написано в біблії, але там не пише чи суд божий буде на землі чи на небі
  • Анонім

    БОРЕЦЬ
  • К

    На Ваші коменти звернули б увагу поліцейські! Прямі заклики до вбивства з готовими рішеннями - та ви просто кончений народ! Тупі нікчемні ідіоти, які всіх звинувачують у всьому, а самі ніхера не робите, щоб вам стало жити краще. Убогі людиська не здатні на жалість і співчуття, а саме основне - не здатні думати і аналізувати, безмозглі створіння, що ви зробили для своєї держави? що ви зробили для того, щоб було жити краще - позйобували забугор мити сраки італійцям і вирощувати полуниці полякам. Кожен слово обернеться проти кожного, як ви взагалі можете судити кугось? призначати вироки і бажати смерті? а якже правило бумерангу - не страшно -нє? а зря!

    Zina reply К

    Навчись правильно писати а потім давай коментарі!

    Mike Nazaroff reply К

    А тобі не страшно злочинець? Правило бумерангу якраз працює проти таких покидьків, злодюжок, вимагачів, розбійників як ти. Якщо б ти країну не розкрадав ніхто б полуниці в Польщі не збирав. Черговий мажор із співчуваючих крисі, ми усі для них бидло, суди вони купили, поліцію підгодовують і відчувають повну безкарність.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up