Букет за 800 гривень класному керівнику купила мама 11-класника

Букет за 800 гривень класному керівнику купила мама 11-класника

Сьогодні, 31 серпня, скромний букет з соняхів та айстр обійдеться близько 40 гривень, троянди можна придбати навіть за 10 грн, а от композицію з квітів дешевше, ніж за сотню не знайти.

Продавці квітів кажуть, що з року в рік ажіотаж перед першим вересня зменшується.

- Зараз багато коштів потрібно, щоб зібрати дитину в школу, а на квіти вже й грошей не залишається, - вважає продавчиня на квітковому ринку в Центрі пані Галина.

Зокрема, маргаритки вартують 40 гривень за гілочку, гілка лілії - 100 гривень, гербери - 30 гривень.

Відео дня

Низькі троянди можна купити за 10 гривень штука, а найдорожчі троянди - фіолетові - 80 гривень за штуку.

- Зранку в мене купили букет з фіолетових троянд вчительці на перший дзвоник, - розповідає продавчиня квітів пані Олена. - Букет коштував 800 гривень - за 10 троянд, каже купила мама одинадцятикласника класному керівнику.

Хоча продавці запевняють, що великого ажіотажу немає, але по дорозі на квітковий ринок ми зустріли чимало батьків з дітьми, які несли квіти.

Одні з таких, пані Наталія з дочкою Катею.

- Я вважаю, що жінка завжди має бути з квітами, тому дотримуюсь традиції купляти викладачам квіти на свято Першого та Останнього дзвоника, - каже жінка.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Мила

    Прежде чем писать, поинтересуйтесь названием цветка. Это  эустома. Думаю, что и с ценой наврали минимум втрое.
  • Анонім

    Ну те ,що якась мамаша купила букет за 800 грн для класного керівника на мою думку це ознака сраколизтва . Професія вчитель це така ж професія як і всі решта і це треба розуміти всім ,а в першу чергу вчителям . Пора завязувати з тим пережитком совка ,і ті всі лінійки заборонити ,і не робити з цього якесь дійство чи ритуал з цілим шлейфом традицій. До журналістів -додайте ще до голосування пункт сраколизтво.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up