Партнер рубрики Події

Без ремонту дамба Тернопільського ставу могла завалитись найближчим часом

Без ремонту дамба Тернопільського ставу могла завалитись найближчим часом

- Фахівці, які працюють над ремонтом дамби, запевняють, що міст витримав би не більше року, адже уже відбувся частковий прорив несучих конструкцій, - розповідає міський голова Тернополя Сергій Надал.

 

Очільник міста додає, що зараз підрядники ремонтують і конструкції, і водовідведення, а також оновлюють пішохідні ділянки та проїзну частину, на черзі - заміна дорожніх відбійників.

- Загалом плануємо, що ремонт на одній частині дамби завершиться до 1 вересня, а далі буде ремонтуватися інша частина, - підсумовує Сергій Надал.

За сприятливих погодних умов масштабну реконструкцію дамби Тернопільського ставу завершать у жовтні, повідомляють у прес-службі Тернопільської міської ради.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Точно так само ,як із літаком ,що якась там комісія в 2012 році визнала ,що літак в аварійному стані і скоро рухне .Зараз 2016 рік і нічого там не звалилося і не здеформувалося . Але тут ситуація інша звичайно ,що дамба  в аврійному стані але давайте проаналізуємо в чому причина . В першу чергу це звичайно вік конструкції але враховуючи відповідальність мосту тоді будували з трьохкратним запасом по стійкості ,міцності і таке подібне. В  ті роки не було стільки транспорту , за дорогами доглядали в усі пори року ,робили вчасно ремонти . А зараз ,що за дорогами не слідкують -літом їх х.... хто поливає , зимою один два рази почистять,купу солі насиплять і все , дощова каналізація забита і не виконує свою функцію , а транспорт це все діло просто добив оскільки у нас по дорогаг ганяють не фури ,а самі натуральні поїзди з купою тон навантаження ось така х...... малята .
  • David Starr

    Замало інформації - зробіть цікаву розширену статтю, а не три речення з двома фотками.
  • Діонісій

    ну прям вже, не більше року. да, її будували давно, але тоді будували краще набагато ніж зара. напишіть, що воно було все в аварійному стані, треба було робити ремонт, бо могло все осипатись. будь -яка споруда коли, починає бути в аварійному стані її треба ремонтувати, хоч наші аварійні будинки вже стоять по місту не один десяток років і не падають. а то виходе, що Надал рятівник всея Тернополя,  він поцікавився цього року, а як там дамба тернопільского ставу, не в аварійному вона ставі, може її ремонтувати треба ?  :))

    роблять щось корисне для міста,то і добре.
  • Piter Savka

    ХФайНО !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up