Партнер рубрики Події

Бібліотеки Тернопільщини отримали 60 комп’ютерів

Бібліотеки Тернопільщини отримали 60 комп’ютерів
  • «Бібліотекарі України та Німеччини – разом до перемоги».
  •  Таку назву має українсько-німецький проект,  в рамках якого бібліотечна система Тернопільщини отримала сучасні ґаджети.

Метою цього проекту є підвищення ефективності роботи бібліотек під час воєнного стану. Адже бібліотеки – це не тільки книги, а й пошукові системи, які допомагають відвідувачам знайти потрібну інформацію. А ще – центри проведення пізнавальних зустрічей. Без сучасних комп’ютерів та інтернету тут не обійтись. Тому на Тернопільщині і запроваджуються інновації.

Про це розказали у Тернопільській ОВА.

Відео дня

Розвитку бібліотечної мережі сприяють Тернопільське обласне відділення Всеукраїнської громадської організації «Українська бібліотечна асоціація», Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека спільно з німецьким фондом Ернста фон Сіменса.

Представники цих організацій і вручили сучасні комп’ютери бібліотекарям 16 громад. Загалом проект розрахований на 39 громад Тернопільщини.

Раніше ми писали, що бібліотеки приймають російську літературу на макулатуру. За виручені кошти купуватимуть книжки сучасних українських авторів.

 

Читайте також:

Є непотрібні книги – несіть до бібліотеки. У Тернополі оголошено збір російських книг на макулатуру

Тернопільські патрульні розповіли малечі, як протидіяти булінгу

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up