Біль...Сум...Крик душі... Раптово не стало молодої вчительки

Біль...Сум...Крик душі... Раптово не стало молодої вчительки

Сумну звістку поширили у соцмережі на сторінках Великогаївської об'єднаної територіальної громади та школи ЗЗСО І-ІІІ ст. - садка с.Товстолуг Великогаївської сільради.

— Біль...Сум...Крик душі... раптово не стало молодої мами, чуйної дочки, люблячої дружини, нашої колеги СТОЙКО-МИХАЙЛИШИН ІРИНИ ВАСИЛІВНИ! — йдеться у повідомленні директорки загальної середньої освіти І-ІІІ ст. - заклад дошкільної освіти с.Товстолуг Антоніни Глухої.

Ніякими словами неможливо передати біль втрати...

Висловлюємо щирі співчуття рідним!

Відео дня

ТИ назавжди залишишся у нашій пам'яті!!!

Під дописами десятки коментарів зі словами співчуття.

Марія Ференц Спочивай з Богом! Ти була доброю,чуйною, життєрадісною, щирою людиною! Хорошою дружиною, люблячою мамою, найкращим другом! Найглибші та щиріші співчуття родині!

Ольга Стадник Спочивай з Богом, Іринко! Хай Господь прийме твою душу у царство небесне. Вічна тобі пам'ять... Сумую і щиро співчуваю родині.

Галина Бутковська Нехай з Богом спочиває. Рідним щирі співчуття і дай їм Боже сили впоратися з тим, чого в житті змінити не можливо.

На сайті школи зазначається, що Ірина Василівна працювала вихователем групи продовженого дня; мала кваліфікацію спеціаліста. Була в методичному об’єднанні вчителів початкових класів, вихователів групи продовженого дня.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Вічная пам'ять...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Natalia Natalia

    Царство небесне!
  • Аліна Стойко

    Тьотую земля тобі пухом😭
  • Svitlana Stokolias - Kogyt

    Царство небесне.
  • Оксана Мріщук

    Вічна пам'ять і царство небесне

keyboard_arrow_up