Біля Катедри під пісні Rammstein билися хлопці та танцювали напівголі дівчата

Біля Катедри під пісні Rammstein билися хлопці та танцювали напівголі дівчата

Закривав Гастрономічний фестиваль Сала і Самогону Rammstein tribute/Річі Колючий. Тернополяни нарікали на гучну музику під вікнами на Майдані Волі, однак концерт майже завершили до дозволеного часу о 22:00.

Річі Колючий виконував хіти Rammstein з фогняним шоу та, незважаючи на холод, майже роздягненими дівчатами, які змінювали костюми до кожного виходу.  

Під сценою відвідувачі влаштували слем -  дія публіки на музичних концертах, під час якої люди штовхаються і врізаються один в одного. Не обходилося і без бійок.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

До речі, під час концерту було присутньо чимало дітей. 

- Я не проти фестів і розваг. Але, що це дурня з місцем проведення біля Катедри? - скаржиться тернополянка Мар'яна Швець. - Поставити мангали майже біля входу до церкви? Пити біля церкви, коли в ній служба Божа йде? Щось я в Європі не бачила такого. До того ж, повірте, що люди, які живуть у тому районі не те що незадоволені, вони злі. Особливо ті, в кого маленькі діти. До того всього дійства хочеться тільки нецензурними словами.

Патрульні зазначають, що викликів до Майдану Волі на фестиваль не було.

Читайте також: Відфестивалили: Тернопіль прибирають після останнього в році гастрономічного фесту

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (63)
  • бурундук

    апокаліпсис близько
  • Діонісій

    наступний алкофест буде або в Надставній церкві, або в Катедрі, буде новий рекорд Тернополя! люди при владі Ви взагалі подуріли від заробутку грошей чи як ? позор тим під чим патронатом проходило таке дійство! Ви наступного року проведіть фест , що на іподромі був, в центрі міста!
  • Лена Копестинська

    Як вже набридли Тернополю примітивні гастрофестивалі! Невже нам немає чим похизуватись?У нас стільки різних кнайп і ресторацій, що не обов'язково аж фестивалі організовувати, ще й біля Катедри.
  • Мстислав

    А на якій відстані від церкви бог перестає бачити що там пють?

    Anonymous reply Мстислав

    ну явно не під вікнами катедри і явно не рамштайн і голі дівки з самогоном

    Мстислав reply Anonymous

    а якби з вікон не було видно, а за кутом?

    Anonymous reply Мстислав

    це таке ж риторичне питання на якій відстані від дітей можна матюкатися і бухати. все залежить від вихованості

    Anonymous reply Мстислав

    І що  ти дурню тут хамиш? В будь-якому випадку має бути зона пристойності. Т хоть на голову собі сери, але так, щоб НЕ МІШАТИ ІНШИМ! У Храмі йде відправа, а на порозі шашлики смажать і п'яна бидлота розважається. От про що мова. Про совість і повагу до людей тобі ніхто не розказував? Крім того, навкруги люди живуть. А там хтось втомився, хтось хворий, старенькі, маленькі. Тому такі збіговиська бидла не в центрі міста проводити, якщо вже кортить, а десь далеко, в чистому полі.

    ну крім всього іншого, а чи пора фестивалити, чи все зроблено, все в країні і місті в порядку, щоб так нажиратись до свинеподібного стану і обсирати все навколо себе?

    Pavlo zhak reply Anonymous

    ви шановний - дебіл. Кому яке діло ваших служб і молебнів. Коли ви пів міста перекриваєте, щоб з свічками походити то ви нікому не заважаєте звісно

    Петро Білецький reply Pavlo zhak

    Це також потрібно заборонити. Але це не означає шо треба їм западло робити. Так от і живем, один другому западло робимо і не хочемо поважати чужі традиції і думку

    Зеленый человек reply Pavlo zhak

    В них поважна причина, лупити головою до асфальту і просити у еврейського діда мороза смерті сусідської корови.

    Anonymous reply Pavlo zhak

    Я ж і кажу - бидлота. Тупа, нагла бидлота, для якої жерти і срати, то головне в її нікчемному житті. Ну таке воно вродилось, так його батьки виховали. Є воно таке...

    От так воно існує, а потім воно дивується, чого ж то в нього стільки бід, і звідки то взялось. Багато з них з часом опам'ятовуються, але буває вже пізно. Так що все в тебе попереду і про свої гульки і про все інше ти ще будеш дуже жаліти.

    Мстислав reply Anonymous

    Це вже кожен для себе вирішить, що йому пора. І ніхто ж не каже, що дим і шум не заважає. Просто вже трошки замахало, що все впирається в ваші хатки з хрестами і дітей. Комусь можливо зранку в неділю теж не приємно слухати, як з гучномовців під його вікнами волають мужики в халатах обшитих бісером. І дітей своїх тримайте вдома якщо або гуляйте в інших місцях якщо вони такі ранимі.

    Anonymous reply Мстислав

    Одне можна сказати впевнено - ти є просто бидло.

    Мстислав reply Anonymous

    Якось надто мало любові у ваших коментарях, як для людини, що так відстоює вчення бога і церкви.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up