У Ставі втопилася 18-річна дівчина. Рятувальники ще шукають 25- річного хлопця (ОНОВЛЕНО)

У Ставі  втопилася 18-річна дівчина. Рятувальники ще шукають 25- річного хлопця (ОНОВЛЕНО)
  • Хлопець з дівчиною увечері 2 серпня плавали у човні на Ставі, а вранці 3 серпня батьки повідомили, що діти зникли. 
  • Тіло 18-річної Христини рятувальники знайшли неподалік так званого пляжу "Поплавок". Що з хлопцем, поки невідомо. 
  • Дівчина родом з Козови, а хлопець з Чистилова. 

Близько 11.30 3 серпня на місці були рятувальники, швидка та поліція. 

- Вранці, 3 серпня рятувальники направили рятувальний катер і знайшли тіло дівчини - десь за 700 метрів від берега, неподалік від так званого пляжу "Поплавок", - повідомляють в прес-службі управління ДСНС. - А човен з речами прибило до "Острівця кохання".  Хлопця ще не знайшли, будемо залучати водолазів. 

В поліції кажуть, що дівчина 1998 року народження, якого віку хлопець поки що невідомо. Дівчина з Козівського району, навчалась у Кременці.  

Відео дня

Ввечері 2 серпня дівчина ще завантажила відео з ставу у свій instagram.

Як повідомили в ГУ Нацполіції Тернопільської області, повідомлення від диспетчера МНС до них надійшло близько 11.30.  Тіло 19-річної дівчинки витягнули рятувальники.

- За словами слідчого Тернопільського відділу поліції Дмитра Адамовича, ще о 6:50 правоохоронці отримали інформацію, що до берега, зі сторони вулиці Білецької, прибився надувний човен, - кажуть в поліції. - На ньому була жіноча сумочка з документами та особистими речами.

Згодом зʼясували, що усі речі належали дівчині, яку кількома годинами пізніше з озера витягнули рятувальники. Загибла була одягнута, а при попередньому огляді експерт не виявив жодних тілесних ушкоджень.

Правоохоронці перевіряють інформацію про те, що ймовірніше жителька Козівського району на човні була не сама, а зі знайомим. Авто хлопця знайшли на березі, поруч з мостом на вулиці Білій. Проте самого власника автівки ще не знайшли. Працівники поліції встановлюють причини загибелі дівчини і розшукують хлопця.

Начальник водолазної станції Василь Козак розповів, що пара на надувному човні плила зі сторони Пронятина, авто 25-річного хлопця так і залишилось біля моста.

- Вони виплили вчора десь після 20.00, - каже пан Козак. - Близько 20.30 хлопець ще телефонував батькам, ще фото надсилали, що вони відпочивають на ставу. А в 21.15 матір дзвонила, то звʼязку уже не було. Вранці, 3 серпня, після 10.00 до мене заталефонували з МНС, що в поліцію надійшла інформація, що пропало двоє дітей.

 Як пояснив пан Козак, всю територію ставу водолази пройти не зможуть, оскільки вона дуже велика, а де саме хлопець потонув невідомо. Тому поки рятувальники на двох катерах шукають тіло на поверхні. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    А я так думаю ,що причиною могло стати звичайне селфі .Дівчина завтикала , впала в воду ,і різко почала тонути ,а хлопець в шоковому стані причалив до острівця ,і тепер десь переховується .
  • Natasha Protsik

    Хлопець плавати вмів, човен такої конструкції, що фактично не первернувся б..та й речі дівчини у човні були, коли його знайшли.
  • Павло Безверхній

    Швидше за все втопилися обоє, бо якщо хтось з них не вмів плавати то панікуючи потягнув того, хто кинувся рятувати за собою. Дуже шкода.
  • BOB

    Появляється думка, що човен так просто сам не перевернувся,  навала катерів  на озері і сумнівних кермувальників могли цьому посприяти. п.с. Це лише припущення!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up