Партнер рубрики Події

Біля Підгороднього троє п'яних чоловіків підпалили траву: втекти їм не вдалося

Біля Підгороднього троє п'яних чоловіків підпалили траву: втекти їм не вдалося

На допомогу пожежникам прибігли мешканці Підгороднього та чимало біженців зі Сходу України, які знайшли прихисток у селі.

Паління сухої трави – злочин! Особливо важкий, у час війни. Адже ресурси рятувальників повинні використовуватись для надання допомоги людям, які страждають від нападу агресора. 

Незважаючи на заборону, високі штрафи та осуд людей, палії продовжують свою чорну справу. Так 12 березня о 15.45 вогнеборців повідомили, що горить суха трава поблизу села Підгороднє, Тернопільського району. Чоловік, який дзвонив на лінію 101 зауважив, що бачив паліїв та кинувся їх наздоганяти. Троє негідників, в стані алкогольного сп'яніння, утікали на возі, запряженому кіньми.

Відео дня

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС в Тернопільській області.

Прибувши до місця виклику рятувальники взялися ліквідовувати наслідки злочину, а горіло більше 10 осередків сухостою, на площі понад гектар, до того ж по обидва боки річки Довжанка. На допомогу пожежникам прибігли мешканці Підгороднього та чимало біженців зі Сходу України, які знайшли прихисток у селі.

О 17.29 усі гуртом пожежу ліквідували.

До двору, де сховалися палії, викликали поліцію.

Довідка

З початку року, на Тернопільщині рятувальники ліквідували вже 44 пожежі на відкритій території, при цьому постраждало 43 гектари землі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Natalya Chaika Avgustovich

    На передову зразу,там нехай палять
  • Natalya Chaika Avgustovich

    Як?????
  • Ірина Семенівна

    Та всіх розстріляєте ...  
    ( сусід сусіда , бо  мені він не подобається
    і т. д ) тепер є та можливість (ворог народу ,або зараз модно "сепаратист")  .... . З ким жили в селі тепер вороги... ...
    А....просто подивіться і включіть логіку  зі сходу поприїджали  сім"ї  діти і жінки і з ними здорові  чоловіки і перекантовуються  тут в нас на заході.  ...А наші такі самі діти чоловіки племінники їдуть їхню  хату село місто захищати. ... То ж є справедливість свого можна вбити в тюрму запхати, а того здорового, що має своє захищати ви.  ......проста  немає слів .То де ж тут логіка......
    Зібрались загасили ...
  • Галина Плуговська

    На передову відправити,з конфіскацією майна,навчити декількох ,а решта подумають чи таке ще робити!!!

keyboard_arrow_up