Аварія біля "Хутора", успіхи на ЗНО та викрадення 2 млн грн з авто. ТОП-5 новин тижня

Аварія біля "Хутора", успіхи на ЗНО та викрадення 2 млн грн з авто. ТОП-5 новин тижня

У неділю ми традиційно підбиваємо підсумки тижня, що минає, і визначаємо публікації, які читали і коментували найчастіше. Що найбільше цікавило читачів з 17 по 23 червня, - у підбірці "20 хвилин".

Найбільше стурбувала читачів новина про аварію на вул. Чумацькій, що трапилась 18 червня близько 11.20. Як повідомляють в ГУ Нацполіції в Тернопільській області, водій автомобіля Ford Focus не впорався з керуванням та врізався у дерево.  Причину автопригоди встановлюють слідчі. Двоє людей загинуло, ще одного травмованого госпіталізували до лікарні. Потерпілих витягували з автівки рятувальні служби. 

Приємно потішила тернополян і жителів області розповідь про Анжелу Патіоту із Бережан. Вона отримала максимальну оцінку на зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови та літератури.  Рецептом успіху та враженнями від результату дівчина поділилась із читачами "20 хвилин".

Відео дня

Понад 50 коментарів на сайті - під новиною про викрадення коштів з авто. 

- На заправці ОККО, що на Збаразькому кільці, у чоловіка з машини викрали 2 мільйона гривень, - розповів редакції читач Андрій.

Зі слів чоловіка, пограбували на заправці чоловіка, який привозив до Тернополя товар, отримав за нього гроші і мав повертатись до Хмельницького. Заїхав на АЗС, аби заправити авто. Вийшов, аби розрахуватись. Коли повернувся – з машини зникли два мільйона гривень.

Якщо ви надумали смажити шашлики у дворі - це категорично заборонено. За розпалювання вогню доведеться заплатити штраф від 850 грн. Якщо вживаєте при цьому алкоголь – «доплюсують» окремо.  В управлінні ЖКГ пояснили, де категорично не можна смажити шашликів. Ця новина - четверта у рейтингу.


Завершує тижневу підбірку інформація про збір коштів для маленької дівчинки. Надійці Славко два рочки. Вона народилась з пухлиною на обличчі. Останнім часом малеча ще й почала задихатись. Тому часу на порятунок мало. Наразі дівчинка в Києві – у клініці Ростислава Валіхновського. У скільки обійдеться операція, поки невідомо.


 

"20 хвилин" бажає вам гарного початку тижня та лише позитивних новин. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up