Партнер рубрики Події

Бійці батальйону "Тернопіль" поїхали в зону АТО

Бійці батальйону "Тернопіль" поїхали в зону АТО
Півсотні співробітників спеціального батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Тернопіль" відбули на Схід, щоб замінити своїх колег у середу, 24 червня. Це вже 11 ротація бійців у зону проведення антитерористичної операції.

З настановами гідно виконувати свої службові обов’язки до правоохоронців звернувся заступник начальника обласного управління міліції Олег Ляхович.

- Ситуація на Сході залишається напруженою, тому є потреба, щоб ви продовжували нести службу в зоні АТО, – відзначив Олег Ляхович. – Сумлінно поставтеся до виконання усіх завдань, пам’ятайте, що вас чекають батьки, дружини, діти.

Перед черговим відрядженням спецпризначенцям вручили посвідчення учасників бойових дій. Загалом їх отримали уже 80 співробітників батальйону.

Відео дня

Підтримати бійців прийшли рідні та близькі. Колишній правоохоронець, а сьогодні голова ветеранської організації Тернопільського райвідділу міліції, Михайло Дребот вже вшосте виряджає на Схід свого сина Романа. Чоловік пишається мужністю свого нащадка та вірить, що невдовзі все закінчиться та в Україні запанує мир.

З нетерпінням буде чекати на повернення свого сина Марія Бойко. Щоразу, зізнається жінка, хвилюється за свою дитину та щиро молиться за нього та його побратимів. Саме підтримка рідних, за словами бійців, допомагає їм вистояти та достойно виконати свої обов’язки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Kateryna Boyko

    в зону АТО.... а куди саме?? бо поняття обширне і пишатися тим, що вони патрулюватимуть звільнені території, отримуючи за це статус учасника, повірте, нема чим. В той час як добробати, які на передку розформовують і оголошують злочинцями.ІМХО
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up