Партнер рубрики Події

Бомбу в Тернопільській ОДА не знайшли (ОНОВЛЕНО)

Бомбу в Тернопільській ОДА не знайшли (ОНОВЛЕНО)
Повідомлення про замінування будівлі ОДА надійшло об 11.20 год 22 вересня. Як виявилось, дзвонили із Луганщини. Працівників одразу ж установи евакуювали, повідомили нам читачі. Після обстеження будівлі експерти сказали, що вибухівки в ОДА немає. Це вже третє за вересень фальшиве повідомлення про замінування в Тернополі.

- На місце події виїжджали зокрема, і наші експерти, - пояснили нам у прес-службі управління ДСНС в області. - Факт замінування не підтвердився. відтак о 12.50 надійшло повідомлення про відбій (про хибну тривогу - прим.ред.).
Так уже станом на 13 год., як бачила наш кореспондент, через центральний вхід в ОДА люди спокійно входили та виходили. Біля будівлі ще працювали рятувальники ДСНС.

До речі, за останній місяць це вже друге фальшиве повідомлення про замінування нашої ОДА. Так 10 вересня невідомі з Луганщини, як втсанвоили правоохоронці, телефонували про бомбу в Тернопільській та ще трьох інших ОДА. Проте факти замінування тоді не підтвердилися. 

Читайте також: На тернопільському вокзалі шукали бомбу.  

Відео дня

Таке повідомлення голова облдержадміністрації Олег Сиротюк назвав спланованою акцією ворожих сил. Також очільник краю закликав усіх бути пильними та перевіряти інформацію, не зважаючи на її попередню недостовірність.

- В Україні протягом останнього періоду зафіксували 700 повідомлень про замінування будівель, - каже Олег Сиротюк. – Жодне із них не підтвердилось. Це роблять для того, щоб відволікти від роботи працівників державних установ, у першу чергу представників правоохоронних органів. Ми у свою чергу не повинні втрачати пильність. Адже ворожі сили у такий спосіб відпрацьовують методи диверсійної роботи. Тож  маєм бути готові у будь-який момент стати на захист області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up