Партнер рубрики Події

"Будемо приходити цілими сім'ями". На Театралці тернополяни вже тестують ковзанку

"Будемо приходити цілими сім'ями". На Театралці тернополяни вже тестують ковзанку
  • Сьогодні, 9 грудня, на Театральній площі відкрили ковзанку.
  • Перші відвідувачі вже її випробували.

40-метрову ковзанку просто неба у Тернополі облаштували поблизу головної ялинки міста. Зазначимо, у місті ковзанку на Театральній площі облаштовують вже вдруге. 

- Через  скарги, що ковзанка заважала проходу людей до ялинки ми змінили місце її розташування, - розповідає директор Тернопільського туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук. - На встановлення ковзанки нам знадобилось близько двох тижнів. Особливістю ковзанки є те, що для її функціонування не потрібна мінусова температура повітря. Майданчик знизу охолоджує холодильник, що дає можливість катку працювати навіть без морозу на вулиці. Працюватиме ковзанка з 10.00 до 22.00. А у новорічну ніч плануємо працювати цілодобово. Також на ковзанці будуть встановлені світлові шоу.

Відео дня

Організатори замовили 600 пар ковзанів для оренди, і одночасно на льодовому майданчику можуть кататись понад сто людей. 

Така розвага особливо подобається дітям. 8-річна Настя відвідала нову льодову локацію на Театральному майдані вперше. Розповідає, що на ковзанах стоїть вперше у житті. Каже, що їй потрібно ще багато тренуватись, тому ходитиме на цю ковзанку часто. Мама Насті каже,що буду ть приходити цілою сім'єю кататись на ковзанці.

Скільки коштує катання на ковзанці

Вхід на ковзанку дітям до 11 років з понеділка по четвер - 40 гривень, а у вихідні 50 гривень. 

Для дорослих вхід вартує у будні - 50 гривень, а в вихідні 65 гривень. 

Прокат ковзанів для дітей до 11 років у будні дні - 40 гривень, а для дорослих 50. У вихідні для дітей -50  гривень, а дорослим доведеться заплатити 65 гривень.

Послуги інструктура вартують 100 гривень за годину.

А для пенсіонерів, учасників АТО та їх сімей діє знижка 50 % для входу на ковзанку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ната Лия

    А при сов'єтах все було безкоштовно!На кожному шкільному стадіоні заливали ковзанку і у дворах були "коробки",де грали у хокей,дітей завжди багато було ,ковзани недорого коштували,Миколай приносив на подарунок))Невже так складно залити ковзанки зараз?Немає морозу?Але,часом ,і є!Головне бажання робити добрі справи для дітей!
  • Віка

    А пенсіонерів безкоштовно? Так як було в попередні роки?

    Юрист reply Віка

    шарік закінчився, лисий положив в кишеню ваше безкоштовно
  • A

    Того "патріота", що писав оголошення про "ковзани і коньки" та "каток і ковзанку", треба добре гатити по голові підручником української мови.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків Від читача 09:57 Ефективна співпраця на допомогу людям 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози 22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up