Бульдозер у парку зупинила жінка

Бульдозер у парку зупинила жінка
Ще одна будова з’явилася у парку Національного відродження - на заасфальтованому майданчику поміж дерев.

Втім, бульдозери, які вже почали копати глибочезний котлован, зупинила одна жінка, яка загородила собою шлях для техніки. А вже згодом на місці зібралися й інші жителі прилеглих вулиць, які часто гуляють у парку.

- Ми вранці постійно бігаємо парком, - каже тернополянка Галина Вацик. - Так було і сьогодні, о 7 ранку. І тут бачу — посеред дерев та паркового затишку уже обгородили невеликий заасфальтований майданчик і копають яму. Ніяких документів на будівництво робітники не показали. І не сказали, що тут має бути.
Цікаво, що немає на загорожі навіть паспорта об’єкту, який повинен бути біля місця кожного законного будівництва. Люди звернулися у міську раду та міліцію. Також в управління парків.

{photo_gallery id=4569|}

Відео дня
style="margin-bottom: 0in"> - В міській раді сказали телефонувати в управління парків, - додає тернополянка Олександра Бондарчук. - В управлінні парків сказали дзвонити у міліцію — ніяких дозволів на будівництво у парку вони не давали. Приїхали міліціонери. Щось поговорили з забудовниками та й поїхали геть. Тепер чекаємо, щоб забудовники привезли нам документи і показали, хто дав дозвіл на будівництво.
Що буде на цій ділянці зараз невідомо. Цікаво, що забудовник запевняв людей, що ця ділянка уже не належить до парку, хоч і заходить в глибину зелених насаджень на сотню метрів.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (82)
  • Anonymous

    Проект парку 80-х років розробки в студію. Ця ділянка відноситься до парку бо просто так ніхто б за союзу 6 соток не закатував в асвальт . На скільки я памятаю цю ділянку використовували юні теххніки котрі запускали моделі літаків ,потім приїжав цирк ,під дискотеку використовували . Розкажіть тоді нах..... повикорчовували турніки в парку Національного відродження там також заасфальтована ділянка і так само відноситься до парку тільки ось комусь приглянувся ласий шмат під тенісний центр чи ще якусь х....ю .Зараз якщо люди не зупинять деребан парку то завтра у нас не буде парків .
  • Anonymous

    ландик крисо ,ти ще разом із свом Надалом на зону поїдеш!
  • Anonymous

    ага в сраку через суд Надала поцілуєш!не треба Януковича скидати,а через Суд треба було!
  • Anonymous

    Віка ти подружка mixo
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up