Партнер рубрики Події

Тернополяни хочуть, аби випускний відбувся. А ви за який формат? (ГОЛОСУЙТЕ)

Тернополяни хочуть, аби випускний відбувся. А ви за який формат? (ГОЛОСУЙТЕ)
  • Міська влада анонсувала можливе проведення свята випускників наприкінці липня – після того, як одинадцятикласники складуть ЗНО.
  • Батьки хочуть свята і підтримали ідею випускного.
  • Святкувати чи це не на часі? Якщо так, то який формат обрати – проголосуйте.

«Я щиро сподіваюся, що ситуацію із коронавірусом буде стабільною, і ми зможемо зробити справжнє свято для наших випускників. Попередньо випускний запланували провести після здачі ЗНО», - заявив днями міський голова Тернополя Сергій Надал на власній сторінці у Фейсбук.

Він запропонував у коментарях залишати власні ідеї та цікаві пропозиції святкування випускного. А цьому передувала петиція, якою цьогорічні випускники та їхні батьки звертались до очільника міста, аби дозволили провести Випускний-2020.

Відео дня

Під постом – близько трьох десятків коментарів від батьків цьогорічних випускників. Майже всі схвалюють рішення таки провести свято.

- Як мама випускника і єдиного сина щиро радію за можливість такого важливого свята для нас, - пише Люда Іванюха. - Нехай всі будуть здорові! Щоб радіти за наших дітей! «Весь час відмовлялася вірити, що свята не буде», - пише Стець Наталя.

– Ура!!! - Моя донька цьогоріч випускниця, і нам дуже подобається традиційна хода! – написала Оксана Сава. - Такою ходою випускників не може похвалитись жодне місто України. Тим паче, Тернопіль-молодіжна столиця, свято випускника має бути обов'язково. Спасибі, що дослухаєтесь до людей, і дали надію дітям, у яких і так цей рік непростий. Не забирайте у них ще й свято, на яке вони так довго чекали.

«Хоч я до випусуного не маю відношення, але щиро радію за випускників — таке буває раз у житті, - переконана Nataliia Dashchenko.

- Це свято має бути як у дітей, так і в учителів, і в батьків. Лілія Башинська пропонує змінити місце проведення. Скажімо, зібрати усіх на набережній ставу - там так неймовірно, усе оновили, краса, вечірні фонтани.

Коментар
Ольга ПОХИЛЯК, начальниця управління освіти та науки міськради:

  Найголовніше для нас – це безпека. Як дітей, так і вчителів, батьків і всіх тернополян. Все залежатиме від епідеміологічної ситуації – ми, на жаль, зараз живемо в час карантину. Ми з розумінням хочемо поставитись до бажання святкування, бо це й справді свято випускників, якого вони чекали та готувались роками. Таке буває раз у житті, і ми хочемо піти випускникам назустріч. Зараз про точний формат проведення свята говорити рано. Треба врахувати соціальну дистанцію та інші заходи безпеки. Ще є час - кілька місяців, аби все організувати. Будемо прислухатись до думки випускників, маємо й свої пропозиції.

 

Опитування

Чи варто проводити свято Випускник-2020?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Natalia Chaban

    Боже ну яка хода))
  • Сергей Исаев

    Так проведите молча чтоб не кто и не знал и все зачем на показ

    Маховик правди reply Сергей Исаев

    Бо дуже комусь свербить показати галімі понти і повихвалятися хто скільки витратив в у.о .
  • Ирина Окунь

    А пови@буватися один перед одним зп рахунок батькiв.🙈
  • Irina Maltes

    Я проти, краще зібрати кошти і відправити свою дитину на стажування закордон в якийсь іноземний вуз і завдяки цій практиці, кожен випускник буде знати куди йти далі навчатися, а не відгуляти випускний ( з кожного) за 50 тис і потім піти навчатися без толку !  
    І закордоном є такі вузи, що приймать на державне стажування, на пів року, рік, а якщо старанний буде учень то і всі роки забезпечить !

    Irina Maltes reply Irina Maltes

    Яна Нечемна я ж вам нічого не говорю, просто думку свою висловила!!!!
    Типу від наших коментарів залежить чи буде випускний чи ні !?

    Яна Нечемна reply Irina Maltes

    Irina Maltes ви відповідайте за своїй кошти, а не чужі

    Irina Maltes reply Irina Maltes

    Яна Нечемна та це зрозуміло, але кошти можна витратити більш раціонально 😉

    Яна Нечемна reply Irina Maltes

    Irina Maltes тут напевно, кожен вирішує сам)

    Dobryanska Anastasiya reply Яна Нечемна

    Тут не кожен сам  має вирішувати.....це рішення має бути на державному рівні....в нашій ситуації ні про яку ходу наразі не може бути мови....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up