Був опорою для своєї родини: у Підволочиську провели в останню путь захисника Сергія Копотілова

Був опорою для своєї родини: у Підволочиську провели в останню путь захисника Сергія Копотілова
  • Сергій Копотілов – старший солдат 55-го окремого стрілецького батальйону ЗСУ, великий патріот України і житель селища Підволочиськ, загинув 16 січня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Йому було всього 50 років…
  • 26 січня із відважним Героєм попрощалися у рідному селищі…

Допис і фотографії з похорону захисника опублікували на сторінці Підволочиська селищна рада.

– Сьогодні по-особливому болить, бо хоронять дуже позитивну людину, завжди усміхненого, готового першим прийти на допомогу, творчу особистість, актора театру та кіно, активного учасника усіх Революцій за часів незалежності України, патріота та члена УНСО, за професією – залізничника, який прийняв смерть як воїн-герой. Сергія, напевно, знали всі місцеві жителі, хоча він був родом зі Львівщини. Проте за життя у Підволочиську він заслужив велику повагу від людей, – пишуть про бійця.

Відео дня

«Доброю людиною був Сергій», – на кожному кроці чути серед тих, хто прийшов з ним попрощатися. Мало хто знав, що Сергій був актором не лише місцевого театру, а і кіно.

Він знімався в кількох художніх та документальних кінострічках.  

Між змінами на залізниці чоловік встигав бігати на репетиції театру, вчити ролі в кіно, їздити до батьків на Львівщину, підтримувати дочку і сина, бути міцною опорою для дружини Галини і всієї родини. Лише позитивні спогади залишив після смерті Копотілов Сергій.

– Вічний спочинок новопереставленому Героєві, воїну Сергію, нехай Господь оселить його душу, де всі святі спочивають! Вічна пам'ять! Герої не вмирають! – висловили співчуття від Підволочиська селищна рада.

Нагадаємо, жахливу звістку про те, що захисника не стало, повідомили на Водохреща. Без коханого чоловіка Сергія залишилася дружина Галина, без турботливого тата – синочок і донька, без надійного товариша – колеги і побратими.

Читайте також: Загинув во ім’я Батьківщини. Підволочиськ сколихнула страшна втрата – помер боєць Сергій Копотілов

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оксана Іноземцева

    Вічна пам'ять Герою!

keyboard_arrow_up