У серпні в Тернополі буде чемпіонат світу з водно-моторного спорту

У серпні в Тернополі буде чемпіонат світу з водно-моторного спорту
  • Чемпіонат світу з водно-моторного спорту проведуть в Тернополі 23-26 серпня.

  • Про це повідомив президент Національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук під час прес-конференції 23 червня.

- Вперше в історії Тернополя в історії Національної федерації з водно-моторного спорту в одному місті проведуть три етапи чемпіонати світу, - каже Віктор Шемчук. -Це будуть етапи формули 125, 250 і 500. На сьогоднішній день відкрито реєстрацію учасників змагань. Уже чотири людини зареєструвались. Це представники Італії, Австрії, Німеччини і Польщі. Також зареєструвався чемпіон світу в класі 125.

До цих змагань вже посилено готуються. Національний організаційний комітет уже розпочав свою роботу. Сьогодні вони ознайомились з інфраструктурою, а також провели нараду щодо організації зі всіма міськими службами.

- Це вже четвертий чемпіонат, який ми проводимо в Тернополі. Усі попередні чемпіонати були визнані Міжнародним водно-моторним союзом подією року, - кажу Віктор Шемчук. - Ми маємо надію, що і цього року проведемо його на належному рівні. Перевірили безпеку і можемо сказати, що місто готове до проведення таких змагань. Подальші наші дії направлені на те, щоб ми більше використовували інфраструктуру Тернополя, як столиці водно-моторного спорту України.  Я думаю, що в місті буде велика гонка за звання чемпіона світу.

Відео дня

Змагання будуть набагато вищого класу, ніж минулих років, зауважує мер міста Сергій Надал.  За його словами, усі святкування до Дня міста, Дня Незалежності максимально будуть зміщенні до чемпіонату. В період з 24 по 26 серпня в парку Т.Шевченка будуть проходити усі основні святкові заходи, а також концерти для того, щоб тернополяни мали можливість гарно провести час і подивитись на змагання.

- До проведення змагань ми завершимо ремонтні роботи в парку, а також плануємо зробити для тернополян ще один подарунок – це облаштування нового фонтану на Тернопільському ставі, - каже міський голова. 

Тернопільські підприємці, які зацікавленні в цих заходах і змаганнях можуть звернутись до прес-служби міської ради. Від сьогодні інформація про реквізити благодійного рахунку буде розміщена на сайті Тернопільської міської ради. Тому охочі можуть долучитись до фінансової допомоги.

Віктор Шемчук і Сергій Надал підписали офіційний затверджений план-схему проведення змагань.

З цього моменту Тернопіль стає офіційним місцем проведення змагань.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up