Через планові роботи 24 березня відключать світло у селах Великі Гаї та Біла. Яка ситуація в енергосистемі країни?

Через планові роботи 24 березня відключать світло у селах Великі Гаї та Біла. Яка ситуація в енергосистемі країни?
  • 24 березня у двох селах області, що живляться від Тернопільського сільського РЕМ, вимкнуть світло.
  • Причина – проведення планових ремонтних робіт електрообладнання.
  • А що в цілому відбувається в енергосистемі країни?

В Обленерго повідомили, де саме 24 березня вимикатимуть електрику і в який період.

У селах Великі Гаї та Біла електропостачання не буде з 8.00 до 17.00.

Від живлення відключать такі вулиці:

Відео дня
  • с. Великі Гаї: вул. Дружби, вул. Замонастирська, вул. Квітнева, вул. Л.Каденюка, вул. Чумацька, вул. Я.Стецька;
  • с. Біла: вул. Богдана Хмельницького, вул. Галицька, вул. Грушевського, вул. Дорошенка, вул. Івасюка, вул. Київська, вул. Коцюбинського, вул. Л.Курбаса, вул. Лесі Українки, вул. Медова, вул. Молодіжна, вул. Морозенка, вул. Надії, вул. Наливайка, вул. Січових Стрільців, вул. Шкільна.

НЕК «Укренерго» повідомляє, що наразі практично у всіх регіонах Україні не спостерігається дефіциту електроенергії. Її виробництва достатньо для покриття споживання. Ліміти споживання до областей не доводились, крім Житомирщини, де ще триває ліквідація значних пошкоджень енергосистеми. Енергетики Тернопільщини також не повідомляють про необхідність обмеження електроживлення. Світло вимикають планово, коли проводять роботи з метою зміцнення енергосистеми. Про вимкнення Обленерго інформує на своєму офіційному сайті у розділі «Споживачам»

Нині пріоритет енергетиків країни – відновити енергопостачання деокупованих територій. Зокрема, на Херсонщині, де вчора побував Президент України Володимир Зеленський.

Про це йдеться у повідомленні НЕК «Укренерго».

Глава держави зазначав, що під час візиту обговорили ситуацію із забезпеченням електроенергією населених пунктів Херсонщини. Мова йшла про відновлення електропостачання на деокупованих територіях та ремонт обладнання, зруйнованого внаслідок російських обстрілів.

«Маємо забезпечити повне відновлення й захист нашої енергетики! Вдячний кожному, хто працює для цього і повертає нашим людям світло!», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли про те, що кожен житель нашої області може зекономити на електроспоживанні, обмінявши застарілі лампи розжарювання на нові – енергоефективні.  Це можна зробити у найближчому відділені «Укрпошти». Процедура проводиться в рамках державної програми, вона безкоштовна для українців. Що для цього необхідно – читайте у наших публікаціях за посиланнями нижче.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up