Партнер рубрики Події

Через проблеми з «Дією» переможця нацвідбору на Євробачення оголосять у неділю, 4 лютого

Через проблеми з «Дією» переможця нацвідбору на Євробачення оголосять у неділю, 4 лютого

Фінал національного відбору на Євробачення 2024 відбувся у суботу, 3 лютого. Переможця фіналу нацвідбору мали визначити за результатами голосування журі (50 %) та глядачів (50 %). Однак через збій онлайн-голосування у додатку Дія цього зробити не вдалося. 

Тернополяни пишуть, що проголосувати за фаворита під час прямого ефіру конкурсу не вдалося. У додатку «Дія» не відображається опитування та з'являється повідомлення про помилку. 

Ведучі національного відбору Євробачення під час прямого ефіру розповіли, що наразі у Мінцифрі працюють над тим, щоб відновити роботу додатку. Спершу планували, що якщо це вдасться зробити найближчим часом, в українців буде 30 хвилин, щоб віддати голос за фаворита.

Однак додаток не вдалоь відновити швидко. Тому переможця національного відбору Євробачення оголосять у неділю, 4 лютого. Як розповіли ведучі, наразі не вдалося відновити роботу «Дії». Це мають зробити найближчим часом. Тому орієнтовно о 19:05 в прямому ефірі оголосять результати журі та телеглядачів. До того часу буде доступне голосування.
 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up