Партнер рубрики Події

"Ні пройти, ні проїхати": тернополяни скаржаться на болото посеред двора

"Ні пройти, ні проїхати": тернополяни скаржаться на болото посеред двора
  • Про те, що через ремонтні роботи на вул. Над Яром, 6 люди не можуть виїхати із двору, редакцію повідомили тернополяни.
  • Зараз тут розпочали роботи із заміни напірного колектора на каналізаційно-насосній станції. Проводить їх КП "Тернопільводоканал". У підприємстві кажуть, що перешкоди для руху вже усунули. Однак тернополяни переконують в іншому. 

- На вулиці, що Над Яром у дворі проводять ремонтні роботи. Через них із двору машини не можуть виїхати, - повідомляє тернополянка Валерія. - Ми питали працівників, що це за роботи, скільки триватимуть. Сказали, що скоро, але зараз у дворі ні пройти, ні проїхати нереально. Ніякого попередження не було. А як комусь треба терміново їхати власним авто?

Як повідомляють у КП "Тернопільводоканал", на цій вулиці проводять заміну напірного колектора на каналізаційно-насосній станції № 7. 

Відео дня

- Будинок №6, що на вулиці Над Яром розміщений в зоні проведення необхідних робіт, - йдеться у повідомленні пресслужби. - Основна ділянка робіт розташована на вулиці Галицькій, але частково зачіпає й на вулиці Над Яром та Ломоносова.

Роботи проводять за кошти Світового банку у рамках проекту “Розвиток міської інфраструктури-2”.

- КП “Тернопільводоканал” намагається мінімізувати незручності для тернополян при проведенні таких масштабних і тривалих робіт, але кожному відомо, хоча б на прикладі ремонтів у власних домівках, що  певний час вони будуть, - говорять у пресслужбі. - У цьому випадку роботи триватимуть до кінця лютого, на певному етапі, навіть у вечірній час, щоб дотриматися графіка й технології виконання. Наперед просимо вибачення й розуміння, якщо це спричинить комусь незручності.

Також у підприємстві наглошують, що на території постійно перебувають представники підрядної організації, що їх здійснює, тож можна звернутися до них із зауваженнями стосовно прибудинкових територій. 

Опитування

Чи мали ви незручності через ремонт, який проводять комунальні служби?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • саша

    ТИМ ЛЮДЯМ НЕ ВГОДЕШ РОБЛЯТЬ ПОГАНО НЕ РОБЛЯТЬ ПОГАНО МОЖНА ПОТЕРПІТИ
  • Anonymous

    чому серед зими
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up